[E38] 728 by Danisch ''Czarnula"
-
- Małopiszący
ja wlasnie robilem dziure przez podlokietnik - dobre rozwiazanieGłodek, tylko że w touringu fajnie rozchodzi się dźwięk niestety u mnie nie da się rozłożyć tylniej kanapy a jedyne miejsce to podłokietnik z tyłu
Ale i tak wrażenie bardzo dobre
kiedy bedziesz to mial gotowe ?
...tak znowu sie czepiam...
Nie no ,to na pewno jednak u ciebie ,jest blacha za oparciem ,bagażnik szczelny ,więc jest to trudniej nagłośnićMadeInSilesia pisze:Głodek, tylko że w touringu fajnie rozchodzi się dźwięk niestety u mnie nie da się rozłożyć tylniej kanapy a jedyne miejsce to podłokietnik z tyłu
Ale i tak wrażenie bardzo dobre
Ja jak kupowałem to właśnie z Belexem się kontaktowałem ,pomógł mi w wyborze ,jak do tej pory jest super
-
- Małopiszący
Nie no narazie zostaje w takim stanie jak to zrobiła firma
A co dalej? byłem u chłopaków z Aleco Pneumatic kosz air-a do e38 3900zł wiec po skończonym sezonie umawiamy się na wizytę
Pisałem również do CR Custom Wheels czy posiadają jakieś customy do e38, styling 95 jest naprawdę fajną felgą ale dość powszechną na e38
Wpadły też nowe dekle do felg biało-czarne, oraz wymieniłem znaczek na masce (niestety te z allegro szybko matowieją)
A co dalej? byłem u chłopaków z Aleco Pneumatic kosz air-a do e38 3900zł wiec po skończonym sezonie umawiamy się na wizytę
Pisałem również do CR Custom Wheels czy posiadają jakieś customy do e38, styling 95 jest naprawdę fajną felgą ale dość powszechną na e38
Wpadły też nowe dekle do felg biało-czarne, oraz wymieniłem znaczek na masce (niestety te z allegro szybko matowieją)
-
- Małopiszący
9.07 odwiedziłem zlot TCP odbył się w Węgierskiej Górce
Z ciekawości sprawdziłęm ile DB wyjdzie z małego podłokietnika (wracamy z 2 miejscem)
Wynik jak narazie ok 135,5 db teraz celujemy by przekroczyć 140
Zostały też przyciemnione wszystkie szyby
Tył czarny jak to tylko możliwe, przód nielegal oczywiście z rozsądkiem czyli najjaśniejsza z ciemnych
Czelujemy teraz w ringi
Są 2 rodzaje które polecacie ???
Z ciekawości sprawdziłęm ile DB wyjdzie z małego podłokietnika (wracamy z 2 miejscem)
Wynik jak narazie ok 135,5 db teraz celujemy by przekroczyć 140
Zostały też przyciemnione wszystkie szyby
Tył czarny jak to tylko możliwe, przód nielegal oczywiście z rozsądkiem czyli najjaśniejsza z ciemnych
Czelujemy teraz w ringi
Tylko błagam.. nie ultra disco techno white ! Na rynku są też żółte/ciepłe światło. Takie coś jak masz u mnie..BeleX pisze:PRIMO pisze:żadne !! ringi w e38 ? Błagam nie rób tego !MadeInSilesia pisze:Czelujemy teraz w ringi
bla bla bla to Twoje auto - zakladaj smd
Tyle, że ja mam CCFL - ale jakbym zakładał teraz to dał bym SMD..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Małopiszący
no ja rozumie ale chodzi o to aby nie świeciły na biało tylko na żółto. . Bardziej ten kolor pasuje wg mnie do starszych beemek. .MadeInSilesia pisze:whucrew,
U mnie nie problem że będą mega white bo klosze są przyciemniane wiec nie będzie to tak dawało po oczach
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
X2whucrew pisze:no ja rozumie ale chodzi o to aby nie świeciły na biało tylko na żółto. . Bardziej ten kolor pasuje wg mnie do starszych beemek. .MadeInSilesia pisze:whucrew,
U mnie nie problem że będą mega white bo klosze są przyciemniane wiec nie będzie to tak dawało po oczach
Jak juz muszą być te ringi to tylko ciepły/żółty kolor