no i gotowe dzis odebralem auto i odczucia sa takie jak by dół byl lepszy tak jak by ktos odedtkał rure za jakis czas pojade na hamownie i zobaczymy
co do dzwieku to na zywca jest dobrze jak bede mial cos lepszego to nagram
Jak zwykle wszystko doskonale. . prawie wszystko bo te listwy m3 to tak jak przykleić m3 na tylną klapę. . Do takiego auta to szukał bym jednak listew z pakietu carbon bo o wiele rzadsze lub clubsporty . IMO..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Oczywiście, zgadzam się Nie bierz tego za słowa krytyki bo podejście do tematu masz wzorowe ale po prostu uważam ,że m3 to do m3. A nie jedno m3 stojąc przy twoim cabrio wyglądałoby jak kundel ,dlatego uważam ,że odpowiedniejsze są czarne z pakietu carbon.. Ale wiadomo.. it's your car..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
gamek2, ja znam oczywiście nie za darmo bo to jego praca ale znam Ogólnie to myślałem zrobić taki filmik z kilka fajnych bawarek, zrzucić się na jeden filmik i by było