BMW TRENDS - artykuł
Fatum a może Tobie by sie przydala czerwona kreska pozatym nie widzialem zeby ktos protestowal oprocz zolnierzaFaTuM pisze:mario daj sobie ostrzezenie bo sapiesz tez 3 po 3 i prowokujesz go , a wiadomo nie kazdy ma nerwy z zelaza jak Ty czy Marcin
Napisał ktoś ze niechcial tego foto to ok no nic teraz nie zrobicie , ale po co podwazacie zdanie wlasciciela auta ktory nie chcial aby bylo prezentowane na stronie w gazecie pod logiem BTS ??
zawsze można zrobic z igły widly
a jak ktos jest nerwowy zawsze moze przyjac nerwosol, tylko niech pamieta zeby skonsultowac se z lekarzem lub farmaceutom poniewaz kazdy lek może zagrazac Twojemu zyciu lub zdrowiu
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
nie rozumiem ludzi którzy wchodzą na forum i robią zamieszanie (specjalnie czy też niespecjalnie), znane jest kilkadziesiąt różnych for o tematyce BMW więc jeśli ktoś czuje się tutaj dyskryminowany w jakikolwiek sposób to nikt mu nie każe tutaj wchodzić. A co do zdjęcia w gazecie, jest zrobione w miejscu publicznym przez członka BTSu na zlocie BTSu więc nie ma żadnego prawa użytkownik e30 do roszczeń z powodu tego że jego auto jest w gazecie.
niech któryś z władnych zamknie temat i będzie spokój bo nie da się tego czytać!
niech któryś z władnych zamknie temat i będzie spokój bo nie da się tego czytać!
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz