Głodek, kiedy cos organizujecie?
Urban, szczerze to nie wiem Ale to wszystko przez to ze Kuba nie ma fejsa
Ja bym proponowal 2 albo 3 grudzien? Godzina i miejscowka do ustalenia. Pogoda moze byc rozna a zapewne "slaba" wiec zeby moze tez dalo sie gdzies usiasc
Spot Śląsk Cieszyński
Dante182,
Duży parking przy molo na Pogoria III ul.Siewierska Dąbrowa Górnicza.
Spoty są co tydzień w sobotę godz 17:00.Dante182 pisze:Głodek, kiedy cos organizujecie?
Duży parking przy molo na Pogoria III ul.Siewierska Dąbrowa Górnicza.
Ostatnio zmieniony 2017-11-23, 15:44 przez Glodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurde, 2-3 ja najprawdopodobniej zostaje w Krakowie.. A co do miejscowki to w Skoczowie niezaleznie od pogody mozna sie spotkac pod wiaduktem, tylko nie ma oswietlenia
Jak dla mnie to moze byc ten weekend lub 9-10 tez
Zmiana planów : ) 2-3 mi pasuje bo będę w domu! Tylko trzeba dogadać się co do miejsca i godziny
Maly Edit... posprawdzalem pare rzeczy i nie mam racji, jest to chyba kto inny, jednak fajnie byloby sie tez jakos skontaktowac tymbardziej ze on na slasku cieszynskim ogarnial temat
Jak dla mnie to moze byc ten weekend lub 9-10 tez
Zmiana planów : ) 2-3 mi pasuje bo będę w domu! Tylko trzeba dogadać się co do miejsca i godziny
Maly Edit... posprawdzalem pare rzeczy i nie mam racji, jest to chyba kto inny, jednak fajnie byloby sie tez jakos skontaktowac tymbardziej ze on na slasku cieszynskim ogarnial temat
Ostatnio zmieniony 2017-12-02, 14:17 przez Urban, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja niestety nie znam zbyt dużo osób, właściwie to nie znam nikogo... Nie wiem jak nawiązać jakiś kontakt z kimkolwiek, natomiast spoza klubu mam dwóch znajomych ze Skoczowa którzy na pewno by wpadli też zobaczyć i jestem w trakcie namawiania ich na robienie konta na BTS : ))
A jak nie to zgadać się i pojechać razem do Dąbrowy
A jak nie to zgadać się i pojechać razem do Dąbrowy