dla mnie nie jest za głośno, mocno basowo na niskich obrotach a później bardziej motor słychać
w Sob. może wpadne na spot w Dąbrowie to też byś mógł podjechać to sam ocenisz
Jestem obecnie za granicą.Jutro mam rozładunek w Antwerpii i potem ładuję w Rotterdamie na DDR także musisz trochę poczekać. Mam nadzieję, że się spotkamy i pogadamy na żywo.
Korzystając z wolnego weekendu zamówiłem w MG motorsport wykonanie wydechu oraz podjechałem do Norauto żeby ogarnęli tylne lampy.
Efekt ich pracy jest rewelacyjny
[/img]
Zrobiłem też kilka fotek wnętrza o , które prosił Kleszcz
[/img]
[/img]
Rafal1980, dobry ruch z lampami, wnętrze bajeczka. Bardzo podoba mi się połączenie ciemnego z jasnym. Jeszcze raz gratuluję Po za tym to mój ulubiony model i nadwozie
I oczywiście czekam na tłumik i efekt jak to będzie gadać
Zamówiłem tylko ostatni tłumik z końcówką z dwururką taką jak wrzucano w tym temacie wcześniej filmik.Są 2 rodzaje tych wydechów.Wersja rajdowa kosztuje 750zł ,a drogowa 850zł.Ja ze względu na to ,że nie chcę zbyt głośnego wycia zamówiłem tą wersję drogową.
P.S. dzięki Kleszcz
Postanowiłem zaryzykować i zamowilem 2 sprężyny eibach na przód -30mm Z tyłu mam nivo także zobaczymy jak to się będzie razem komponować.W razie draki nivo pójdzie out i się gwint wstawi.