[E39] Touring 530d by Kleszcz Rodzinny Rydwan
-
- Małopiszący
Grzegorz95, dzięki.Wszystko dobrze i ładnie prezentuje się na zewnątrz,w środku to już inna bajka
Niestety czekają mnie jeszcze poprawki blacharskie ,nie będe się rozpisywał co i jak bo krew mnie zalewa jak o tym pomyśle.Mam nadzieję że zostanie to poprawione jeszcze w sierpniu .
Z przyjemniejszych rzeczy po mału zbieram elementy wnętrza
Podłokietnik z telefonem w skórze z 5
Oraz do tego tunel środkowy też w skórze z 5
Do następnego
Niestety czekają mnie jeszcze poprawki blacharskie ,nie będe się rozpisywał co i jak bo krew mnie zalewa jak o tym pomyśle.Mam nadzieję że zostanie to poprawione jeszcze w sierpniu .
Z przyjemniejszych rzeczy po mału zbieram elementy wnętrza
Podłokietnik z telefonem w skórze z 5
Oraz do tego tunel środkowy też w skórze z 5
Do następnego
-
- Małopiszący
Kleszcz. Z blacharka to niestety tak jest ważne aby uporać się z tym przed zimą. Bo sól która sypia drogi to jest tragedia... A z wnętrzem ważne że są plany nie od razu żym zbudowano hehe ja zawsze sobie mówię powoli ale byle do przodu. I moja już składam 4 lata a też czeka mnie jeszcze wnętrze i mechanika. Na razie zbierają się grosiki na tapicera
Nie ma rzeczy niemożliwych...
Są tylko trudne do zrobienia.
Są tylko trudne do zrobienia.
-
- Małopiszący
Witam,czas na małą aktualizację
W czasie wyjazdu uszkodziłem tylną felgę,pękł bęben.Na szczęście nic poważnego się nie stało,zeszło powietrze i tyle
Felga została oddana do naprawy do firmy w Zabrzu,właściciel zapewniał że ogarnie temat i będzie dobrze.
Po paru dniach dzwonił że jest bęben i będzie jak nowa,niestety okazało się inaczej
Dzwoniłem,pisałem sms jak temat wygląda,byłem zbywany że jeszcze chwila itd.
W końcu po dwóch i pół tygodnia pojechałem odebrać swoją własność bez zapowiedzi,w stanie takim jak ją oddałem
A że nieszczęścia chodzą parami to rozładował mi się akumulator w najmniej odpowiednim momencie
Podładowałem go,podłączyłem i
Kod zapłonu
Telefon do zaprzyjażnionego Dartronic i jest ok,żyje
Wykodowanie tej funkcji i jest git
Dodam że większość porad z neta nie działa
Jak by tego było mało to gdzieś we wiązce jest luz bo radio raz działa a raz nie,jednak jestem umówiony z Grześkiem i swom fachowym okiem zbada temat.
Zawsze pod górkę
W czasie wyjazdu uszkodziłem tylną felgę,pękł bęben.Na szczęście nic poważnego się nie stało,zeszło powietrze i tyle
Felga została oddana do naprawy do firmy w Zabrzu,właściciel zapewniał że ogarnie temat i będzie dobrze.
Po paru dniach dzwonił że jest bęben i będzie jak nowa,niestety okazało się inaczej
Dzwoniłem,pisałem sms jak temat wygląda,byłem zbywany że jeszcze chwila itd.
W końcu po dwóch i pół tygodnia pojechałem odebrać swoją własność bez zapowiedzi,w stanie takim jak ją oddałem
A że nieszczęścia chodzą parami to rozładował mi się akumulator w najmniej odpowiednim momencie
Podładowałem go,podłączyłem i
Kod zapłonu
Telefon do zaprzyjażnionego Dartronic i jest ok,żyje
Wykodowanie tej funkcji i jest git
Dodam że większość porad z neta nie działa
Jak by tego było mało to gdzieś we wiązce jest luz bo radio raz działa a raz nie,jednak jestem umówiony z Grześkiem i swom fachowym okiem zbada temat.
Zawsze pod górkę
-
- Małopiszący
Grzegorz95, napewno będzie git .Tylko daje na luz i nic na szybko itd.
W sobotę zawitał do mnie pierwszy elektronik Polski,Grzesiek
Szybka diagnoza i okazało się że winny jest tuner radiowy Dzięki wielkie Grzesiek i do następnego
Po za tym auto po mału szykuje się do jesienno zimowego snu
Nie znaczy to że nic się nie będzie działo,mam jeszcze sporo pracy przy nim oraz pomysłów.
Wrzucam ostatnie foto turasa w tym roku,niestety na stalowych felgach
Ogólnie sezon 2018 z turasem choć krótki uważam za udany,po mimo kilku rzeczy które się przytrafiły Plan był bogatszy,wyszło jak wyszło.
Pozdrawiam Was i do następnego
W sobotę zawitał do mnie pierwszy elektronik Polski,Grzesiek
Szybka diagnoza i okazało się że winny jest tuner radiowy Dzięki wielkie Grzesiek i do następnego
Po za tym auto po mału szykuje się do jesienno zimowego snu
Nie znaczy to że nic się nie będzie działo,mam jeszcze sporo pracy przy nim oraz pomysłów.
Wrzucam ostatnie foto turasa w tym roku,niestety na stalowych felgach
Ogólnie sezon 2018 z turasem choć krótki uważam za udany,po mimo kilku rzeczy które się przytrafiły Plan był bogatszy,wyszło jak wyszło.
Pozdrawiam Was i do następnego