Postanowiłem założyć tutaj temat, może ktoś dostanie nadchnienia do modzenia w swojej bawarce.
Trzeba samemu coś wymodzic z dźwiękiem, większość już mnie zna czy to osobiście, czy to z forum, że lubię przerabiać
W tym temacie będzie budowa nowej instalacji, zabudowa głośników w przednich słupkach, większe głośniki w przednich drzwiach
To co udało mi się na dzień dzisiejszy zdobyć
Radio Alpine 9882r
Głośniki które będą w przednich słupkach -
EXCURSION SX-3C GŁOŚNIKI 87mm 40W
Głośniki w przednich drzwiach -
EXCURSION SX-6M woofery głośniki 165mm
Soobwofer
EXCURSION Subwoofer 12'' 30cm 1000W
Wzmacniacz 4 kanalowy
GROUND ZERO GZRA 4200X
Monoblok
EXCURSION HXA 1K
Okablowanie, rozdzielacze, kondensator
Pracę ruszyły
Na dzisiaj koniec, trzeba to wszystko utwardzic żywica epoxydowa i na koniec materiał obiciowy
[E39] E39 sedan
Kleszcz myślę że będzie dobrze grało, tak na szybko podłączyłem średnie i twetery to już mi się podobało jak to gra czysto wyraźnie.
Już się nie mogę doczekać jak zagrają woofery w drzwiach,
Czy w tylnych drzwiach coś będzie nie wiem brak miejsca, chyba że jedynie twetery wpadną, ale to się zobaczy, plan jest jeszcze taki by w tylną półkę dać coś lepszego od tych pryszczy które się tam znajdują.
To co dzisiaj udało mi się zrobić żywica epoxydowa poszła w ruch
Wzmacniacze połączone ze sobą, jeszcze kondzior i przytwierdzenie całości do budy
Mały UP
Już się nie mogę doczekać jak zagrają woofery w drzwiach,
Czy w tylnych drzwiach coś będzie nie wiem brak miejsca, chyba że jedynie twetery wpadną, ale to się zobaczy, plan jest jeszcze taki by w tylną półkę dać coś lepszego od tych pryszczy które się tam znajdują.
To co dzisiaj udało mi się zrobić żywica epoxydowa poszła w ruch
Wzmacniacze połączone ze sobą, jeszcze kondzior i przytwierdzenie całości do budy
Mały UP