WSPÓLNY WYJAZD 2k21
WSPÓLNY WYJAZD 2k21
Cześć Wszystkim
Chciałbym przedstawić Wam mój pomysł który chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu.
Temat dotyczy wspólnego wypadu w Polskę.Oczywiście na przyszły rok.
Organizacyjnie wiele do roboty nie ma,tylko chęci.
Myślałem o trasie na wschodzie Polski.Najlepiej omijając autostrady.
Bez pośpiechu.Czas na ten wyjazd to myślę ok.5-7 dni.
Nie liczę też na wielką frekwencje ,ale jeżeli uda Nam się zebrać od 3 aut w górę to będzie super.
Co do noclegów,jedzenia to myślę że w dzisiejszych czasach nie problem.
Dajcie znać jak to widzicie itd.
pozdro
Skoro zapraszasz to jestem chętny
Teraz już na poważnie: Nie wiem na jaki rodzaj wypadu jesteś nastawiony , bo gdyby to miał być wypad w różne miejsca polegający na wspólnych wycieczkach Bawarkami to byłbym chętny, natomiast jeśli miałby to być wypad typowo w celach melanżowniczych to z góry dziękuję. Oczywiście jeśli by do tego wyjazdu doszło to wybrałbym się wraz z żoną i synem . Jest dużo czasu i w razie czego jestem otwarty na propozycje:)
Teraz już na poważnie: Nie wiem na jaki rodzaj wypadu jesteś nastawiony , bo gdyby to miał być wypad w różne miejsca polegający na wspólnych wycieczkach Bawarkami to byłbym chętny, natomiast jeśli miałby to być wypad typowo w celach melanżowniczych to z góry dziękuję. Oczywiście jeśli by do tego wyjazdu doszło to wybrałbym się wraz z żoną i synem . Jest dużo czasu i w razie czego jestem otwarty na propozycje:)
- marcin020799
- Zaawansowany forumowicz
Największym wyzwaniem dla Nas będzie zaplanowanie trasy oraz ile czasu Będziemy mogli poświęcić. Oczywiście w jakim terminie to zorganizujemy. Dlatego Chciałem zacząć organizację tak wcześnie.
Co do kosztów to myślę że nie warto poruszać tej kwestii. Po za tym Będziemy w PL.
Noclegi można znaleźć naprawdę w fajnych pesos. Chyba że ktoś sypia tylko po Hiltonach
Co do kosztów to myślę że nie warto poruszać tej kwestii. Po za tym Będziemy w PL.
Noclegi można znaleźć naprawdę w fajnych pesos. Chyba że ktoś sypia tylko po Hiltonach
Padła propozycja turne po wschodzie kraju .Proponuję zacząć od Gór Świętokrzyskich , potem uderzyć na Lubelszczyznę i dalej na północ.To co wydamy na paliwo i hotele odbijemy sobie na ruskich fajkach i spirytusie Z racji tego , że to forum jest ogólnodostępne zaznaczam z góry, że tevodbijanie to taki żarcik
Miejsc do odwiedzenia na tej trasie jest naprawdę sporo , także na spokojnie można coś proponować i później wspólnie ustalimy gdzie , kiedy i na jaki czas jedziemy
Miejsc do odwiedzenia na tej trasie jest naprawdę sporo , także na spokojnie można coś proponować i później wspólnie ustalimy gdzie , kiedy i na jaki czas jedziemy
Rafal1980, dobra propozycja
Ja ze swojej strony dodałbym Bieszczady
Solina, Ustrzyki itd. Po drodze jest parę fajnych miejsc a i okolica ma fajny klimat.
Pierwsza propozycja :
Myślę że w takiej formie jest ok.
Oczywiście pomijamy autostrady
Czas traktujemy orientacyjnie ponieważ nie Będziemy się gonić.
Ja ze swojej strony dodałbym Bieszczady
Solina, Ustrzyki itd. Po drodze jest parę fajnych miejsc a i okolica ma fajny klimat.
Pierwsza propozycja :
Myślę że w takiej formie jest ok.
Oczywiście pomijamy autostrady
Czas traktujemy orientacyjnie ponieważ nie Będziemy się gonić.
- marcin020799
- marcin020799