Stuki w silniku

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Ficek

Post autor: Ficek »

Ja w mojej poprzedniej bmce tez mialem dziwne stuki jak postal tak okolo 15 minut (niemusial byc zimny) to zaraz po odpaleniu stukalo :/ niedowiedzialem sie do dzisiaj co to bylo ale glos byl taki chocby stukal metal o metal :)
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Ficek pisze:Ja w mojej poprzedniej bmce tez mialem dziwne stuki jak postal tak okolo 15 minut (niemusial byc zimny) to zaraz po odpaleniu stukalo :/ niedowiedzialem sie do dzisiaj co to bylo ale glos byl taki chocby stukal metal o metal :)
na panewkach silniki z wiekszymi przebiegami badz po wiekszych przejsciach stukaja ...efekty przeswiecajacego cisnienia oleju.
Ficek

Post autor: Ficek »

tamta bmka miala udokumentowany przebieg 160.000 km no a czy byla katowana to nigdy niewiadomo ale porzedni wlasciciel dbal o nia bardzo :D :D:D:D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

Ficek pisze:tamta bmka miala udokumentowany przebieg 160.000 km no a czy byla katowana to nigdy niewiadomo ale porzedni wlasciciel dbal o nia bardzo :D :D:D:D
wszyscy tak mowia :D :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ