Czy zna ktos moze jakies Firmy/Zaklady co zajmuja sie przekladka samochodow Angielskich na Europejskie ?? Jakie byscie polecili ??
Konkretnie to chodzi mi o przerobke BMW 523i jakie beda koszta z czesciami ??
Bo wiem tyle ze robocizna to +/- 1500zl.
Przeróbka Anglików
w tym problem ze mnie nie znasz i nie wiesz co chce zrobic ...nie wykonasz znajac Ciebie
z innych for dyskusyjnychczesto moj mlodszy brat siedzial na moim profilu i zadawal glupie pytania na ktore ja musialem pozniej odpowiadac i sie tlumaczyc ...
troche ludzi z Irlandii sprowadzalo samochody.skad wiesz ze 1500 jak firm nie znasz
Wiem tylko tyle ze ROBOCIZNA SAMA to koszt 1500-2000+czesci
Na razie nie znam nikogo kto by przerabial BMW i chce sie dowiedziec czy mi sie je oplaca przerobic czy tez nie ...
Juzek nie pisze sie czasem Jozek ?? hmmm nie wiem moze masz swoja ortografie ...powiedzal pewnie Pan stasio spod monopolowego albo juzek z pracy
A tak poza tym to nie potrafisz czytac ??
To ja moze jeszcze raz sie zapytam zeby wlasnie tacy ludzie jak daro 16v mogli dokladnie przeczytac o co chodzi ...
czy zna ktos moze jakies Firmy/Zaklady co zajmuja sie przekladka samochodow Angielskich na Europejskie ?? Jakie byscie polecili ??
Konkretnie to chodzi mi o przerobke BMW 523i Smile Smile jakie beda koszta z czesciami ??
Tylko o informacje prosze a nie wlasnie takiego typu glupie posty
halo halo czy to ja jeszcze niedawno chcialem zakladac do swojej fiesty "kolpaki ze spinerami"? a moze Twoj brat? :devil: a swoja droga jesli wiesz ze ktos robil przekladke za taka kase to jaka to byla firma?podaj namiary??co do ortografii to naucz sie ze kraj ktory Ci daje zarabiac pisze sie z duzej litery moze nie ten post ale przejzyj sobie reszte swoich miernych wypocin ale jak widac nie masz szacunku nawet dla samego siebie piszac swojego nicka z malejgUMI$ pisze:w tym problem ze mnie nie znasz i nie wiesz co chce zrobic ...nie wykonasz znajac Ciebie
z innych for dyskusyjnychczesto moj mlodszy brat siedzial na moim profilu i zadawal glupie pytania na ktore ja musialem pozniej odpowiadac i sie tlumaczyc ...troche ludzi z Irlandii sprowadzalo samochody.skad wiesz ze 1500 jak firm nie znasz
Wiem tylko tyle ze ROBOCIZNA SAMA to koszt 1500-2000+czesci
Na razie nie znam nikogo kto by przerabial BMW i chce sie dowiedziec czy mi sie je oplaca przerobic czy tez nie ...
Juzek nie pisze sie czasem Jozek ?? hmmm nie wiem moze masz swoja ortografie ...powiedzal pewnie Pan stasio spod monopolowego albo juzek z pracy
A tak poza tym to nie potrafisz czytac ??
To ja moze jeszcze raz sie zapytam zeby wlasnie tacy ludzie jak daro 16v mogli dokladnie przeczytac o co chodzi ...
czy zna ktos moze jakies Firmy/Zaklady co zajmuja sie przekladka samochodow Angielskich na Europejskie ?? Jakie byscie polecili ??
Konkretnie to chodzi mi o przerobke BMW 523i Smile Smile jakie beda koszta z czesciami ??
Tylko o informacje prosze a nie wlasnie takiego typu glupie posty
a ty to pewnie z duzej masz napisanego
chlopie wez skoncz ... fiesta to byl moj pierwszy kontakt z przerobkami ... nie wiedzialem co robic jak robic itp ... ciekawe jak wygladalo twoje pierwsze auto po przerobkach ?? pewnie od razu 3.0 4xturbo itp. itd.
i co z tego ze daje zarabiac ?? tylko ten kraj daje zarabiac czy co ?? bo teraz tego nie rozumie wiesz ...
Jak bym znal namiary to chyba bym nie zakladal tematu ??
Pomysl to nie boli
Temat mozna zamknac bo jakos nie chce mi sie kontynuowac tej bezsensownej rozmowy ...
Znalazlem juz to czego szukalem
Jak by ktos potrzebowal ( i dla niedowiarkow typu daro 16v ) prosze:
http://www.angliki.fora.pl/
chlopie wez skoncz ... fiesta to byl moj pierwszy kontakt z przerobkami ... nie wiedzialem co robic jak robic itp ... ciekawe jak wygladalo twoje pierwsze auto po przerobkach ?? pewnie od razu 3.0 4xturbo itp. itd.
i co z tego ze daje zarabiac ?? tylko ten kraj daje zarabiac czy co ?? bo teraz tego nie rozumie wiesz ...
Pomysl to nie boli
Temat mozna zamknac bo jakos nie chce mi sie kontynuowac tej bezsensownej rozmowy ...
Ironiczne te Twoje wypowiedzi poniewaz ten Twoj pierwszy kontakt nie byl dawniej niz rok temu jak wszystkich przekonywales o zajeb*** kolpakach ze spinerami a teraz wyjechales do Irlandii kupiles za kilkaset funtow beemke i myslisz ze juz wszystkie rozumy pozjadales przez ten krotki czas.Wykrecasz sie jak male dziecko ze brat kozystal z Twojego profilu zamiast przyznac sie ze czlowieka jara "Tjuning" wypytujesz wszedzie o jakies bzdury typu ile octavia sdi ma do setki? chyba ze to tez byl Twoj brat co do mojego pierwszego auta bylo to 6 lat temu kadett GSI zrobiony na germana byl postawiony na ATS cup i przypominam ze to byl rok 2001 a Ty jeszcze rok temu zyles "konpakami" szkoda tej dzieciniady beemki i tak nie prerobisz na lewa strone.Powiem Ci jak Linda w reklamie:"Niechce mi sie dalej z Toba gadac"gUMI$ pisze:a ty to pewnie z duzej masz napisanego
Pomysl to nie boli