Spotkanie Fanów BMW - Wyrazów k\Częstochowy 10.11.2007r.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
bociek

Post autor: bociek »

heh a tak skonczyla czarna 3,5l bawarka do wypozyczenia po tym jak inna bawarka serii 5 walnela w nia :D:P:D

Obrazek
casus maximus

Post autor: casus maximus »

dodam ze uderzylo w to 535 inne 535. tak wiec swoj do swojego ciagnie :D
zbierac ekipe i nie marudzic maruderzy :wink: :)
pp100

Post autor: pp100 »

casus maximus pisze:dodam ze uderzylo w to 535 inne 535. tak wiec swoj do swojego ciagnie :D
zbierac ekipe i nie marudzic maruderzy :wink: :)

to ta zielona to byla 3.5l???? ja myslalem ,ze to max 2.0

Dodane po 2 minutach:
e30fast pisze:powiem tak na 80% pojawie sie ale bez wariactw szkoda mi auta na takie hulanki jakie tam przedstawia ten film :) nie mowie ze jestem przeciw latania bokami bo od czasu do czasu ten wejde bokiem na jakims skrzyzowaniu , a po drugie to brak szpery wiec bede tylko obserwatorem :)

ja tez nie mam szpery ,ale pouczyc sie mozna troche driftu tor sprzyjajacy do tego(mam nadziej,tylko,ze poczciwej becinki nie rozwale)
KeMaS

Post autor: KeMaS »

hehe cmokli sie troszke ;)
e30fast

Post autor: e30fast »

to co jedziemy w niedziele ? piszcie bous wedziec co z ym dyferiem? :twisted: :twisted:
KeMaS

Post autor: KeMaS »

ja odpadam
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja nie jade. Dla mnie sezon juz sie zakonczyl wraz z roczkiem klubowym.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

ja juz troche ze strachem jezdze...bo zimowek nie zaloze , bedzie stac w garazu , a w styczniu oddaje do Franza w skorke , takze rowniez odpadam..
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Krzys pisze:ja nie jade. Dla mnie sezon juz sie zakonczyl wraz z roczkiem klubowym.
ja tak samo ;) poczekamy do wiosny :D
bociek

Post autor: bociek »

hehee :P ja tam mam zamiar na spoty jezdzic do poki nie ma sniegu :P a nawet jak bedzie to przyjedzie sei balwana na spocie ulepic :P
casus maximus

Post autor: casus maximus »

sezon dla hardcoreowcow nie konczy sie nigdy!
tak wiec wybalsamujcie swoje sliczne beemeczki, do garazykow powkladajcie i czekajcie na pierwsze roztopy. adijos
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Ja tam swoja slicznotka jezdze 12 miesiecy w roku i nie koncze sezonu na pewno :wink: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

nie mam poprostu kasy a troche km jest. Mam sprzeglo do wymiany oraz uszczelniacze. Troche wydatkow bedzie no i opony 4 sztuki 215/40 bo moje sa juz w stanie podobnym jakie ma adam :/
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
LordAlleksandr

Post autor: LordAlleksandr »

witam, jestem nowy. czy te zloty dotycza jedynie bmw? czy merce/SY tez moga sie pokazac?
ODPOWIEDZ