Termostat

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Termostat

Post autor: dave »

Mam pytanko glownie do Franza wymieniam wlasnie termostat i po odkreceniu uznalem ze uszczelka ktora pokazalem na fotce (ta obok termostatu)sie nie nadaje .Czy jest mozliwosc gdzies w okolicy zakupu tej uszczelki bad
Obrazek
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

a pytales w INTER CARS`IE?? albo Krzysia? bo On tez czesci umi zalatwic :D ja bym najpierw zapytal w INTER CARS`ie albo w BOMARzE (czy jakos tak) w zorach:P
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Dave podalem Ci adres do BOMARu a oni tam powinni to miec i maja otwarte w tygodniu do 22:00
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Ok dzieki dzisiaj podzwonie w Bomarze ma termostat za 40 ,a uszczelke mi zobaczy na miejscu najwyzej zamowie i poczekam az zalatwi :)Mam nadzieje ze dzisiaj bede smigal :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
wielebny

Post autor: wielebny »

Ja sie do Bomaru troche zrazilem jak chodzi o ceny. Pytalem o szczeki do recznego w InterCarsie maja za 100 zlotych a w Bomarze zazyczyli sobie 160. To drozej niz oryginaly.
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

A ja teraz dzwonilem do InterCarsu i wlasnie sobie zarezerwowalem termostacik z uszczelkami za 50zl ale z Wahlera (konkret firma)taki sam mialem do tej pory wiec lepiej dac 20 zl wiecej i miec konkret niz podrobke za 30 :) Wiec tez odpuszczam caly Bomar :lol:
Obrazek
rapanu

Post autor: rapanu »

moze troche puzno pisze i odwas jest to kawalek ale w gliwicach jest jeden sklepik bmw kupuje unich czesci i dosc czesto kupilem unich orginal taniej niz ini chcieli za zamieniki.niedawno kupowalem caly kaplet uszczelek do glowicy i mieli to dosc tanie jak cos to wrzoce wam numer tela pozdrawiam.
ODPOWIEDZ