[E36] BMW E-36 320i coupe
sprezyny raczej napewno zaloze na wiosne, po zalozeniu letniego obuwia
brachol ogolnie to ja bym z mila checia zrobil klona Twojej bawarki, moja bym tak samo poszerzyl te same fele zalozyl i tym samym kolorkiem pokryl, tylko KASA :!: KASA :!: KASA :!:
i tak ogolnie fajnie by dwie takie same (z zewnatrz, bo srodek mialbym lepszy od Twojego ) bawarki wygladaly pod blokiem
zapomnialem dodac jesli chodzi o zmiany, ze jak bedzie fundusz to jeszcze szyby sie przyciemni (nie za mocno, ale tak w 40-50 %)
brachol ogolnie to ja bym z mila checia zrobil klona Twojej bawarki, moja bym tak samo poszerzyl te same fele zalozyl i tym samym kolorkiem pokryl, tylko KASA :!: KASA :!: KASA :!:
i tak ogolnie fajnie by dwie takie same (z zewnatrz, bo srodek mialbym lepszy od Twojego ) bawarki wygladaly pod blokiem
zapomnialem dodac jesli chodzi o zmiany, ze jak bedzie fundusz to jeszcze szyby sie przyciemni (nie za mocno, ale tak w 40-50 %)
bawarke dzisiaj odebralem od lakiernika, bylo ciemno jak odbieralem auto ale chyba bardzo dobrze wyszla progi, dokladki zderzakow przod i tyl pod kolor auta, z klapy bagaznika zostal zdjety spoiler, przednia maska zostala pomalowana bo trzy delikatne pecherzyki byly i wolalem to odrazu zrobic, pas z nerkami zostal wyprostowany bo byl troszeczke wcisniety i cala bawarka zostala wypolerowana,
jak umyje furke to wrzuce fotki
jak umyje furke to wrzuce fotki
Krzys tutaj dowod ze nieklamalem co do kolorku
teraz trzy fotki bawarki juz pomalowanej ale jeszcze nieumytej
a teraz efekt beemki pomalowanej, ze zdjetym poilerem, wypolorowanej i umytej
uprzedze stwierdzenia, pytania itp. zgadza sie przednie lewe nadkole jest troche ciemniejsze, bo w ta strone auto bylo uderzone, ale stalo sie to i bylo robione w niemeczech juz jakis czas temu i nic sie z tym niedzieje, wszytsko jest OK
teraz trzy fotki bawarki juz pomalowanej ale jeszcze nieumytej
a teraz efekt beemki pomalowanej, ze zdjetym poilerem, wypolorowanej i umytej
uprzedze stwierdzenia, pytania itp. zgadza sie przednie lewe nadkole jest troche ciemniejsze, bo w ta strone auto bylo uderzone, ale stalo sie to i bylo robione w niemeczech juz jakis czas temu i nic sie z tym niedzieje, wszytsko jest OK