[13.01.2007] WAŻNE SPOTKANIE BEEMKOWICZY Opole
[13.01.2007] WAzNE SPOTKANIE BEEMKOWICZY Opole
Witam.
Serdecznie zapraszam uzytkownikow i milosnikow samochodow marki BMW na wazne spotkanko organizacyjne zwiazane z zalozeniem grupy pasjonatow bawarskiej marki.
Spotkanie odbedzie sie w sobote (13.01.br) o godz. 19:00 w REMONT PUBie- Opole ul. Rzeszowska, dawny JOKER obok sklepu mysliwskiego, po prawej stronie za sklepem FAJNYM i fotoradarem na ul. Sosnkowskiego.
Zapraszam wszystkich chetnych i zainteresowanych do zmobilizowania i pojawienia sie.
Moze przemyslicie temacik i zjawicie sie w Opolu?
Pozdrawiam- Wiewiora.
Serdecznie zapraszam uzytkownikow i milosnikow samochodow marki BMW na wazne spotkanko organizacyjne zwiazane z zalozeniem grupy pasjonatow bawarskiej marki.
Spotkanie odbedzie sie w sobote (13.01.br) o godz. 19:00 w REMONT PUBie- Opole ul. Rzeszowska, dawny JOKER obok sklepu mysliwskiego, po prawej stronie za sklepem FAJNYM i fotoradarem na ul. Sosnkowskiego.
Zapraszam wszystkich chetnych i zainteresowanych do zmobilizowania i pojawienia sie.
Moze przemyslicie temacik i zjawicie sie w Opolu?
Pozdrawiam- Wiewiora.
Magdo dziekuje ci z serdecznie za Prywatna wiadomosc a co do spotkania mam 13 impreze w domu i nie bede miec mozliwosci wyjscia < rodzinna impreza > wiec przykro mi , jezeli dalo by sie zmienic termin to bardzo chetnie ale jak na ten termin niestety sie stawic nie moge Pozdrawiam
Dodane po 35 sekundach:
Dziekuje pieknie
Ps; jak sprawdzilas kiedy mam urodziny ?
Dodane po 35 sekundach:
Dziekuje pieknie
pisze na glownej stronie kto ma urodziny wystarczy poszukacGrzesiekBMW pisze:Magdo dziekuje ci z serdecznie za Prywatna wiadomosc a co do spotkania mam 13 impreze w domu i nie bede miec mozliwosci wyjscia < rodzinna impreza > wiec przykro mi , jezeli dalo by sie zmienic termin to bardzo chetnie ale jak na ten termin niestety sie stawic nie moge Pozdrawiam
Dodane po 35 sekundach:
Dziekuje pieknie