[Exx] Gdzie dorobie kluczyk do bmw

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

[Exx] Gdzie dorobie kluczyk do bmw

Post autor: mario.ch79 »

jak w temacie gdzie dorobie kluczyk do bmw kluczyk z pilotem w okolicy rybnika
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:54 przez mario.ch79, łącznie zmieniany 1 raz.
Ficek

Post autor: Ficek »

ja tez chce dorobic kluczyk z pilotem :D ale mam takiego lenia ze niechce mi sie nigdzie chodzic i szukac :D:D napewno w salonie dorobia ale gdzie indziej :roll: niewiem
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

w wodzislawiu w markecie BILLA dorabiaja w 15 minut :D ale cena jest zabojcza :P 50zl za sztuke :P :D :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

zabojcze ceny to maja w ASO BMW!! 50zl to nie duzo!!
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

jestes pewny ze za 50 zloty zaprogramuje kluczyk i dorobi?
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Krzys pisze:zabojcze ceny to maja w ASO BMW!! 50zl to nie duzo!!
Ja ostatnio kupowalem pare gratow i nie bylo tak zle ,a na przyklad oslona filtra paliwa po ktora jade w srode kosztuje mnie w ASO 20pln a jeden matol mi ja chcial wcisnac uzywana za 30 :roll: wiec nowa mnie taniej wyszla biorac pod uwaga ze od czasu do czasu bywam w Kato i Tychach w innych sprawach :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

Chlopaki dorobienie klucza w ASO BMW jest mozliwe , czas oczekiwania 2 tygodnie. Koszt klucza bez pilota to wydatek rzedu 200 zlotych a klucza z pilotem to wydatek 650 zlotych. Pozdrawiam
Ficek

franz3xxi pisze:w wodzislawiu w markecie BILLA dorabiaja w 15 minut :D ale cena jest zabojcza :P 50zl za sztuke :P :D :roll:
Franz ale ja mam kluczyk w pilocie takiego czegos chyba niezrobi nie ? tylko dorobi sam kluczyk.
To ja sie pytalem w Auchanie w zorach to tez mi zaspiewal 50 zl ale tylko kluczyk w zwyklej postaci bez pilota
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

Ficek pisze:
franz3xxi pisze:w wodzislawiu w markecie BILLA dorabiaja w 15 minut :D ale cena jest zabojcza :P 50zl za sztuke :P :D :roll:
Franz ale ja mam kluczyk w pilocie takiego czegos chyba niezrobi nie ? tylko dorobi sam kluczyk.
To ja sie pytalem w Auchanie w zorach to tez mi zaspiewal 50 zl ale tylko kluczyk w zwyklej postaci bez pilota
jakiego pilota?? masz fotke?? dajcie foto tego klucza :D :!: :!: :!:

a 50 zl to za dorobke samego klucza... tzn wyzlobienie tych rowkow :D
Obrazek
Ficek

to co jest zaznaczone w koleczQ to jest ten polot tym otwieram i zamykam auto a tam gdzie wskazuje strzalka powinien byc kluczym ale jest ulamany :( :( :( :( :( :( i ja chce dorobic kluczyk z takim pilocikiem :D to mi sie zdaje ze tylko salon 8)
Obrazek
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

no pozostaj tylko serwis
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

ja ostatnio zmienialem stacyjke z kluczykiem w salonie bmw dalem za kluczyk 211 zl :o a kluczyk z pilotem kosztuje 511 zl
Ficek

cybek1984 pisze:ja ostatnio zmienialem stacyjke z kluczykiem w salonie bmw dalem za kluczyk 211 zl :o a kluczyk z pilotem kosztuje 511 zl
to ja wole przyspawac haki do drzwi i na kludke zamykac
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

jak masz centralke zawsze mozna dokupic za 200 alarm i nie dosc ze bedziesz mial na pilota to jeszcze z domykaniesz szyb i roznymi bajerami :D
Ficek

cybek1984 pisze:jak masz centralke zawsze mozna dokupic za 200 alarm i nie dosc ze bedziesz mial na pilota to jeszcze z domykaniesz szyb i roznymi bajerami :D
tu masz racje
ODPOWIEDZ