Mam problem podczas jazdy zwlaszcza w lewa strone (np. najczesciej na rondzie ) Cos mi stuka z tylu czasami cos drapie alebo lata z lewej strony na prawa . Bylem w jastrzebiu u wszystkich mechanikow i nikt niewie co to moze byc nawet na przegladzie bylem zaplacilem za nic (:( z bagaznika wyjalem kompletnie wszystko niewiem podejzewam ze dyfer jest jakis dojechany i cos w nim tam lata niewiem pomozcie co to moze byc
Jak niedojde do tego co to mi stuka to w tygodniu pojade do serwisu bmw tam mysle ze odrazu postawia trafna diagnoze
Franz to jednak niebyla ta tuleja fakt moze byla juz wyjechana ale to nie to stukalo to jednak cos innego (:(:(:(:(
[E36] Cos stuka :(
[E36] Cos stuka :(
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:54 przez Ficek, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe no wczoraj mowie do krzysia wsiadaj przewioze cie pokaze ci jak to stuka moze bedziesz wiedzial co to .... jak jechalismy to jakos niechcialo stukac no ale zdazylo sie troche tam postukalo ale nieslyszal tego tak naprawde jak stukafranz3xxi pisze:ja nie wiem jak Ty tym autem jezdzisz bo jak ja nim jechalem to nic nie stukalo wiec chyba trzeba bedzie sie przejechac z Toba
a moze problem jest w srubach??
moze masz poprostu za dlugie sruby... bo jesli na alumach tego nie masz a na stalowkach jest to moim zdaniem bedziesz mial za dlugie sroby i beda Ci ocieraly gdzies w srodku o reczny
p.s mialem dokladnie tak samo gdy zalorzylem alumy cos ocieralo i nie moglem stwierdzic co ale gdy zalorzylem inne alumy z grobszym srodkiem to przestalo po powrocie na moje alumy lekko srkocilem sruby i jest OK
sprobuj wymienic te zabezpieczajace sruby na zwykle i zobaczysz co sie bedzie dzialo
moze masz poprostu za dlugie sruby... bo jesli na alumach tego nie masz a na stalowkach jest to moim zdaniem bedziesz mial za dlugie sroby i beda Ci ocieraly gdzies w srodku o reczny
p.s mialem dokladnie tak samo gdy zalorzylem alumy cos ocieralo i nie moglem stwierdzic co ale gdy zalorzylem inne alumy z grobszym srodkiem to przestalo po powrocie na moje alumy lekko srkocilem sruby i jest OK
sprobuj wymienic te zabezpieczajace sruby na zwykle i zobaczysz co sie bedzie dzialo