[E30] Czy ktos pomoze

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Spinacz

Post autor: Spinacz »

daro 16v pisze:
Spinacz pisze:Malo tego ze mam problem z odpalaniem to teraz jeszcze doszedl taki ze kontrolka cisnienia oleju swieci caly czas chyba silnik mi sie konczy powoli
widze mimo wszystko dales pytanie ktos sie wysila by Ci pomoc a ty zlewasz temat.jesli nie masz zamiaru diagnozowac usterki nie truj tylka ludziom z forum.
co ty kolego taki bojowy jestes co :?: :?: :?: skad wiesz co sprawdzilem a co nie :?: :?: :?: nie zdarzylem dojsc co z odpalaniem panowie bo utknolem na tej kontrolce od oleju i juz wiem co sie stalo pompa oleju mi padla mam zerowe smarowane moze jakos w tym tygodniu zabiore sie za wymiane pompy i napisze co dokladnie sie stalo
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Spinacz pisze:
daro 16v pisze:
Spinacz pisze:Malo tego ze mam problem z odpalaniem to teraz jeszcze doszedl taki ze kontrolka cisnienia oleju swieci caly czas chyba silnik mi sie konczy powoli
widze mimo wszystko dales pytanie ktos sie wysila by Ci pomoc a ty zlewasz temat.jesli nie masz zamiaru diagnozowac usterki nie truj tylka ludziom z forum.
co ty kolego taki bojowy jestes co :?: :?: :?: skad wiesz co sprawdzilem a co nie :?: :?: :?: nie zdarzylem dojsc co z odpalaniem panowie bo utknolem na tej kontrolce od oleju i juz wiem co sie stalo pompa oleju mi padla mam zerowe smarowane moze jakos w tym tygodniu zabiore sie za wymiane pompy i napisze co dokladnie sie stalo
A sprawdziles ze tak bojowo odpowiadasz??po prostu wyrazilem swoje zdanie ze trujesz tylek pytasz o rady i mimo tego ze pojecia nie mas chcesz byc madrzejszy od swoich doradcow.
wielebny

Post autor: wielebny »

Odnosnie tematu: nikt nie Pomorze - wszyscy slask :)
pp100

Post autor: pp100 »

heh dokladnie :D
Spinacz

Post autor: Spinacz »

Wiec tak silnik sie skonczyl dol zatarty. Wymienilem go juz na inny ale na taki jak mialem czyli M20B20 ale kontrolka na checku od oleju zostala nie wiem czemu czujnik inny stan oleju dobry moze byc tak ze wiazke mam gdziesz przyszczypnieta i jest zwarcie gdzies czy to poprostu jakis blad za wszelkie rady Dzieki
ODPOWIEDZ