Smycze KLubowe
Smycze KLubowe
Witam wszystkich i przepraszam za to ze mnie dugo tu niebylo ale naprawde niemam czasu caly tydzien pracuje kazdy weekend do wieczora i nawed niemam kiedy wesc na forum dopiero wczoraj zobaczylam ze mam kase na koncie jakas i wszedlem na forum zobaczyc czy czasem nie za smycze i jednak za smycze na drugi tydzien sprobuje wziasc wolne zeby wszystkie sprawy zalatwic przepraszam jeszce raz za to ze sie nieodzywalem:(
Re: Smycze KLubowe
kriso jak chcesz to ja moge pozalatwiac to za ciebie jak niemasz czasu , daj znac jak cos !Kriso pisze:Witam wszystkich i przepraszam za to ze mnie dugo tu niebylo ale naprawde niemam czasu caly tydzien pracuje kazdy weekend do wieczora i nawed niemam kiedy wesc na forum dopiero wczoraj zobaczylam ze mam kase na koncie jakas i wszedlem na forum zobaczyc czy czasem nie za smycze i jednak za smycze na drugi tydzien sprobuje wziasc wolne zeby wszystkie sprawy zalatwic przepraszam jeszce raz za to ze sie nieodzywalem:(
Smycze KLubowe
Siema jest problem ze smyczami Poczytajcie to!!
WitamKoszt 1 szt. wyniesie 18 zl, beda to smycze wykonane metoda termosublimacyjna, nadruk z zewnatrz, druga strona smyczy biala.Prosze o info czy reflektuje Pan na to.PozdrawiamDaniel RostowskiSkriptus
I te co mialy byc za 10zlszt to nieda sie ich zrobic z takim nadrukiem i za mala ilosc ich jest zeby tele kosztowaly dajcie mi znac co mam robic oddac kase czy doplacicie po te 8zl PILNE!!!
WitamKoszt 1 szt. wyniesie 18 zl, beda to smycze wykonane metoda termosublimacyjna, nadruk z zewnatrz, druga strona smyczy biala.Prosze o info czy reflektuje Pan na to.PozdrawiamDaniel RostowskiSkriptus
I te co mialy byc za 10zlszt to nieda sie ich zrobic z takim nadrukiem i za mala ilosc ich jest zeby tele kosztowaly dajcie mi znac co mam robic oddac kase czy doplacicie po te 8zl PILNE!!!