[E36] BMW E30 CA
A wiec tak zakupilem juz glosniczki na przod sa do glosniki firmy HERTZ ESK 165 .
Czekam na paczke mysle ze juz w tym tygodniu beda w moich rekach takze w nastepnym tygodniu bede je na spokojnie montowal
oto fotka
a tutaj jeszcze troche danych napiszcie co o tym myslicie
* Rodzaj: glosniki 2 drozne odseparowane
* Rozmiar: woofer-165 mm, tweeter-20 mm
* Glebokosc montazu: woofer 62 mm, tweeter 14 mm
* Moc Max: 200 W
* Moc RMS: 100 W
* Skutecznosc: 91 dB
* Impedancja: 4 ohm
* Pasmo przenoszenia: 60 - 23.000 Hz
Czekam na paczke mysle ze juz w tym tygodniu beda w moich rekach takze w nastepnym tygodniu bede je na spokojnie montowal
oto fotka
a tutaj jeszcze troche danych napiszcie co o tym myslicie
* Rodzaj: glosniki 2 drozne odseparowane
* Rozmiar: woofer-165 mm, tweeter-20 mm
* Glebokosc montazu: woofer 62 mm, tweeter 14 mm
* Moc Max: 200 W
* Moc RMS: 100 W
* Skutecznosc: 91 dB
* Impedancja: 4 ohm
* Pasmo przenoszenia: 60 - 23.000 Hz
a wiec tak glosniki zamontowane ale nie graja tak jak maja grac potrzebuje pod nie jakis piecyk, kupie za miesiac i jak narazie mi styka , do bagaznika kupilem jakiegos suba niewiem z jakiej firmy i wzmacniacz i musze przyznac ze jestem pozytywnie zaskoczony o taki bas mi chodzilo wieczorem dam fotki bo zaraz musze isc do roboty .
A wiec tak taki mam wzmachol pod suba ale suba szlag trafil .
Podepne pod niego przednie glosniki czyli te hertzy esk 165 ale cos charcza pod tym wzmacniaczem tzn jak dodam basu to tak szkacza dziwnie taki nie przyjemny dzwiek jest powiecie mi czym to moze byc spowodowane ?
a tutaj jeden boczek pod przednie glosniki z tylu podkleilem go podwojna warstwa pianki narazie brzydko wyglada bo jest tylko oszlifowany ale bedzie obity jakims czarnym materialem
Podepne pod niego przednie glosniki czyli te hertzy esk 165 ale cos charcza pod tym wzmacniaczem tzn jak dodam basu to tak szkacza dziwnie taki nie przyjemny dzwiek jest powiecie mi czym to moze byc spowodowane ?
a tutaj jeden boczek pod przednie glosniki z tylu podkleilem go podwojna warstwa pianki narazie brzydko wyglada bo jest tylko oszlifowany ale bedzie obity jakims czarnym materialem