[Exx] Gdzie Ubezpieczy? auto ??
HDI zadzi najtaniej jest ogolnie wiec po co przeplacac i tak jak ktos wjedzie w nas to nie odzyskamy calej naleznosci kumpel sie rozbil ostatnio o dziadka co sobie postanowil zawrocic auto mial ubezpiecozne na 9 tys zl a z ledwoscia chca mu dac 4,5 tys bo ponoc auto uszkodone nie jest w 70% a dodam ze walnol czolowo w goscia przy okolo 60-80 mniej weicej i to byla honda civic z 96
Wiec jak widac kazda firma ubezpieczeniaowa to ZlODZIEJE :!: :!:
Wiec jak widac kazda firma ubezpieczeniaowa to ZlODZIEJE :!: :!:
przeciez przy wypadku nie wyplaca ci twoja ubezpieczalnia tylko tego ktory do ciebie stuknol :Pjointano pisze:Zadzwonilem do Allianz, wyliczyli mi o 50% mniej za ubezpieczenie OC.
Mam pytanko, czy ktos z Was, drodzy koledzy ma doswiadczenie z Allianz? Tzn jak ta firma dziala w przypadku nieszczescia: stluczki / wypadku / awarii / czegokolwiek? Czy jakies sa problemy z wyplacaniem?
Pozdrawiam
Kamil
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
No tak, bardziej mi chodzi o to czy to ze sa tani nie oznacza zlej jakosci obslugi, co jak mi sie autko rozkraczy w drodze? Walne w drzewo? Przeca drzewo mi nie zaplaciKrzys pisze: przeciez przy wypadku nie wyplaca ci twoja ubezpieczalnia tylko tego ktory do ciebie stuknol :P
Wszyscy sa mili, fajni i zajebi**i gdy trzeba podpisac umowe, ale jak traktuja klientow?
Generalnie powiem tak, dzwonilem do Hestii to tylko z sekretarka mozna pogadac, ni chu chu aby kogos dopasc (chyba ze mam numer do przedstawiciela), w PZU to nawet wieczorem w niedziele ktos mnie wysluchal porozmawial, w Allianz na infolinii podali mi numer do najblizszego punktu, gosciu w punkcie podal mi numer komorki do siebie, zebym z nim rozmawial bo sobie moja sprawe zapisal, podam nazwisko i bedzie wiedzial kto co jak i jak sprawa stoi, wzial numer do mnie...
Na razie duzy plus dla Allianz... Lubie byc obslugiwany indywidualnie, mam nadzieje ze w trakcie trwania umowy jak cos sie stanie lub bedzie potrzeba cos zalatwic, beda tak samo mili i zaangazowani jak teraz
Mysle ze jak walniesz w drzewo to nikt ci nie wyplaci jezeli masz samo OC a co do pomocy w razie rozkraczenia sie auta na drodze to jest taka mozliwosc ale musisz miec wykupione asistans do OC co nie jest w sumie takie drogie bo w HDI kosztuje 15zl ( przy wypadku z twojej winy holuja ci auto tam gdzie chcesz ). OC to po prostu obowiazkowe ubezpieczenie i nie mozna od tego zbyt wiele oczekiwac musisz to miec i koniec ( wazne zeby TANIO ). Z kolei AC jest mozliwe tylko wowczas kiedy masz auto nie starsze nie 10 lat ( chyba ze kontynuujesz AC w tej samej firmie ) Przy AC sa zwyzki w HDI za wiek ( do 28 lat ) a OC ( do 25 lat ). Pozdrawiam.