to uwazam ze Uaz jest lepszy od Range RoveraKrzys pisze:...
uwazam ze Hertz jest lepszy od JBl....
[E36] BMW E36 by Krzys
kup w tej samej cenie JBla i porownamy jak co gra, ok?? Te suby ktore niby maja 1000muzycznej i 250 ciaglej napewno nie sa lepsze. Sluchalem tego.... Chyba ze chodzi ci ze taki ES 250 ma byc lepszy od jakiegos suba JBl za droga kase. Ale wtedy mozna porownac nie model ES tylko np HX. Slyszales Hertza kiedys??1bizkit pisze:to uwazam ze Uaz jest lepszy od Range RoveraKrzys pisze:...
uwazam ze Hertz jest lepszy od JBl....
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
nie wiem czy to zart czy co. Jesli nie chcesz wiecej slyszec to po co by ci byl jak by ci go ktos kupil.franz325i pisze:tiaa ja slyszalem hertza i juz wiecej nie chce slyszec ale nie obrazilbym sie jakby mi ktos kupil do autka suba z hertza :D
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
no to byla przenosnia... mowie ze slyszalem i mnie uszy bolaly... i dlatego...Krzys pisze:nie wiem czy to zart czy co. Jesli nie chcesz wiecej slyszec to po co by ci byl jak by ci go ktos kupil.franz325i pisze:tiaa ja slyszalem hertza i juz wiecej nie chce slyszec ale nie obrazilbym sie jakby mi ktos kupil do autka suba z hertza :D
oczywiscie. Dam Ci kiedys posluchac jak juz bede mial gotowy moj sprzecik na cacy. Moze troszke zmienisz zdanie.1bizkit pisze:Niestety ZONK! nie przepadam za Hertzem. takie moje zdanie i wiecej sie nie wypowiadam bo i tak kazdy ma swoja racjeKrzys pisze:spoko Ciekawe czy bizkit ma to samo na mysli??
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
To porownamy (posluchasz moje)Krzys pisze:oczywiscie. Dam Ci kiedys posluchac jak juz bede mial gotowy moj sprzecik na cacy. Moze troszke zmienisz zdanie.1bizkit pisze:Niestety ZONK! nie przepadam za Hertzem. takie moje zdanie i wiecej sie nie wypowiadam bo i tak kazdy ma swoja racjeKrzys pisze:spoko Ciekawe czy bizkit ma to samo na mysli??
Hertz vs. JBl & Infinity
A jakiego masz JBl-a?? I ile ma cali??1bizkit pisze:To porownamy (posluchasz moje)Krzys pisze:oczywiscie. Dam Ci kiedys posluchac jak juz bede mial gotowy moj sprzecik na cacy. Moze troszke zmienisz zdanie.1bizkit pisze: Niestety ZONK! nie przepadam za Hertzem. takie moje zdanie i wiecej sie nie wypowiadam bo i tak kazdy ma swoja racje
Hertz vs. JBl & Infinity
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
http://tomek325i.wrzuta.pl/film/gJTjnN8 ... o_by_krzys
Prosze bardzo Krzysiu Jak zawsze CIEMNO... HAHAHA
Prosze bardzo Krzysiu Jak zawsze CIEMNO... HAHAHA