[E36] G?osniczki 4" 10cm pod kolor tapicerki :)

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
Ficek

[E36] G?osniczki 4" 10cm pod kolor tapicerki :)

Post autor: Ficek »

Orientuje sie ktos z was gdzie moge kupic lub gdzie moge zamowic glosniczki (10cm) ktore by mialy membrame koloru mojej tapicerki ???

Bardziej by mi zalezalo na tym brazie Obrazek
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:15 przez Ficek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cris

Post autor: Cris »

szukalem i nie ma nic takiego ... najbardziej zblizone sa chyba te glosniki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=286070821
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

kup sobie to co chcesz i sam pomaluj :) co to za problem wziac szpreja i machnac pare razy
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ale gumy nie pomaluje. A jak pomaluje to bedzie to tragiczne. Nie polecam zostawiac samych glosnikow bez siatek. Gdyby u mnie nie bylo siateczek to moje glosniczki sa na wyrzucenie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

a te pioneery z linka to najwiekszy szmelc jaki widzialem i slyszalem w zyciu .... Ficek , mogles myslec o glosnikach zanim obszywales , dlatego ja tez oddaje auto Framnzowi zeby najpierw opiernioczyl te dziury na glosniki a potem skora :wink: :lol:
Ficek

zawias pisze:a te pioneery z linka to najwiekszy szmelc jaki widzialem i slyszalem w zyciu .... Ficek , mogles myslec o glosnikach zanim obszywales , dlatego ja tez oddaje auto Framnzowi zeby najpierw opiernioczyl te dziury na glosniki a potem skora :wink: :lol:
mi tam niezalezy na extra naglosnieniu w przednich drzwiach mi tam wystarcza zwykle jakies tylko zeby niecharczaly i pasowaly do tapicerki a te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=286070821
maja w sumie dobry kolorek pasowalby :D ale czy to sie oplaca kupic ? moze jak by bylo cos innego w tym kolorze ?
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

aktualnie mam takie w domu (pozyczylem od krzysia) jak chcesz to wpadnij sobie podlaczysz i zobaczysz jak graja
Ficek

z takim kolorem a chcesz sprzedac ? albo krzys ?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

to sa moje glosniczki ;) Jednak polecam ci bardziej rozwiazanie takie: Kup jakies pozadne z siateczka. Kup sprey dobrany pod kolor i pomaluj siateczke.
Ficek

Krzys pisze:to sa moje glosniczki ;) Jednak polecam ci bardziej rozwiazanie takie: Kup jakies pozadne z siateczka. Kup sprey dobrany pod kolor i pomaluj siateczke.
tez dobre rozwiazanie :) dajcie jakis link do dobrej jakosci glosniczkow 10cm albo nawet lepiej bylo by 9cm zeby z ta maskownica niebyly za duze :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

kup hertz ECX albo cos z Infinity REF ;) Wydatek ok 160-200zl. Dobre tez beda Alpine. Koniecznie pytaj w aukcja czy sa siateczki.
Tweety87

Post autor: Tweety87 »

Alpine tej samej serii co ma Adam u siebie w aucie chcialem kupic do swojego , tylko wlasnie 10cm, z tego co pamietam jest do nich w zestawie nie za ciekawie( jak dla mnie przynajmniej) wygladajaca szara plastikowa maskownica wiec chyba odpadaja jesli chodzi o Ciebie Ficek , moze tak jak pisze Krzys - Hertz-e okazaly by sie odpowiednie http://www.allegro.pl/item287717881_her ... szawa.html
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Krzys pisze:to sa moje glosniczki ;) Jednak polecam ci bardziej rozwiazanie takie: Kup jakies pozadne z siateczka. Kup sprey dobrany pod kolor i pomaluj siateczke.

czyli jednak popierasz moj pomysl :P
Ficek

Tweety87 pisze:Alpine tej samej serii co ma Adam u siebie w aucie chcialem kupic do swojego , tylko wlasnie 10cm, z tego co pamietam jest do nich w zestawie nie za ciekawie( jak dla mnie przynajmniej) wygladajaca szara plastikowa maskownica wiec chyba odpadaja jesli chodzi o Ciebie Ficek , moze tak jak pisze Krzys - Hertz-e okazaly by sie odpowiednie http://www.allegro.pl/item287717881_her ... szawa.html
No ogladalem juz te glosniczki tylko ze one sa chyba bez maskownicy ( siateczki ) znalazlem jeszcze cos takiego http://www.allegro.pl/item279396657_her ... ancja.html
to chyba jest to samo tylko ciut mocniejsze :)

Kolebka krzys cie zrozumial ze chciales pomalowac membrame :D a on mowil zeby pomalowac sama maskownice :D:D:D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

to chyba jest to samo tylko ciut mocniejsze Smile

Mocniejsze nie znaczy lepsze. Jesli podepniesz pod samo radio to te slabsze zagraja o wiele lepiej ;) Wiec odpowiednia moca dla radia beda glosniki o mocy ok 30W RMS.
ODPOWIEDZ