Majówka w Toruniu
Majowka w Toruniu
Za ok 4 miesiace czyli pod koniec kwietnia(sobota, niedziela) odbedzie sie Ogolnopolska Majowka w Toruniu. Jestem bardzo chetny na ten wyjazd dlatego pisze z takim wyprzedzeniem dla chetnych pojechania wlasnie tam. Mam nadzieje ze pojedzie wiecej samochodow z naszego klubu. Jako fanatyk bawarskiej marki, chcialbym uczestniczyc w tak prestizowym zlocie Nie mowcie ze jeszcze daleko, tylko planujcie urlopy i odkladajcie na paliwo
Do Torunia z Rybnika przez, Czestochowe, lodz... jest ok 420km. Czyli jak moje autko na trasie pali ok 8-10litrow to trzeba liczyc ze spale w jedna strone za niecale 200zl. Wiec ok 400zl plus bilet wstepu. Impreza o ile pamietam jest dwudniowa Odkladajac po 100zl miesiecznie mamy na zlot a raczej nikomu wiecej auto niz moje nie spali No chyba ze Swobi
Do Torunia z Rybnika przez, Czestochowe, lodz... jest ok 420km. Czyli jak moje autko na trasie pali ok 8-10litrow to trzeba liczyc ze spale w jedna strone za niecale 200zl. Wiec ok 400zl plus bilet wstepu. Impreza o ile pamietam jest dwudniowa Odkladajac po 100zl miesiecznie mamy na zlot a raczej nikomu wiecej auto niz moje nie spali No chyba ze Swobi
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE