swieta swieta i po swietach czas wziasc sie za male zmiany nowy wzmacniacz w drodze oby byl wart swojej ceny.czy ktos z was mial w rekach alpine MRD M-500.jest to monobloczek ktory nieszokuje moze moca ale mi do jednego glosnika wystarczy.
z tego co sie orientuje to ten wzmacniacz jest z seri V-12 mam nadzieje ze nietrzeba tyle placic za sam znaczek ze cos tam bedzie potrafil zreszta ja mam narazie tylko sony do napedu suba wiec to hyba bedzie lepsze.
nareszcie zaczynam cos zmieniac.dzis dotarla domnie pierwsza para nowych glosniczkowdo przodu druga powinna byc w tym tygodniu narazie nawet na wolnej przestrzeni graja niezle mam nadzieje ze i w autku poprawi mi sie scena z przodu.czas wziasc sie do pracy.a oto pare fotek[/quote]
dzieki teraz czeka mnie przebudowa paneli i gwizdki musze jakos lepiej wkompinowac a na koniec troche inne oslonki musze zmajstrowac.niewiem tylko jeszce jak bede laczyl woferki pod wzmacniacz czy kazdy przez zwrotnice i na osobne kanaly czy woferki polacze rownolegle na dwa kanaly wzmaka a sopramy osobno na drogie dwa kanaly co byscie mi proponowali?
pierwsze prace ruszyly najpierw powstaja nowe domki noa sopramiki jeszcze jeden wieczorek i powinny byc gotowe narazie wersia niewykonczona a oto pare fotek
drogi zestaw glosniczkow powinien dotrzec jutro,pozdrawiam
nareszcie wysokie zamieszkaly w autku bylo troche zabawy ale jakos poszlo teraz czas na wymiane okablowania i montarz basowych w drzwiach,narazie zmienilo sie tylko to.
dzieki a mam takie pytanie do ciebie Krzysiu czy ty w swoim autku przednie glosniki masz podpiete przez zwrotnice czy osobno zasilasz wysokie i osobno niskie a calosc tniesz na filtrach wzmacniacza?sorki ze pytam w swoim temacie
mam pod zwrotki podlaczone. Musialbym sprobowac normalnie pod wmzak ale teraz zimno a nie mam garazu. Tyle ze jestem zadowolony z dzwieku i niczego narazie mi nie brakuje
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
chm to niewiem ja narazie po samych wysokich widze ze poprawa jest znaczna a i niskie napewno zagraja o niebo lepiej od tego badziewia co jeszcze siedzi w moich drzwiach.jutro musze rozebrac autko bo nowe i wiecej kabli musze wepchac do drzwi podobal mi sie dzwiek jak w pokoju sobie to przez zwrotnice podpiolem tymbardziej ze zwrotnice maja regulacie wysokich ale niewiem czy mam podpiac dwa basowe przez jedna zwrotnice czy wlorzyc obie zwrotnice z obu zestawow bo cztery kanaly mam tylko na przody przeznaczone co wybyscie mi zalecili?niestety droga para glosniczkow troche sie spoznia jeszcze sa w franci ale mam nadzieje dostac je w najblirzszym czasie na dniach.