[E36] Moja 316i limo :D
[E36] Moja 316i limo :D
Kilka fotek mojej Bmki.... Co o niej sadzicie??
Zdjecia sa stare, popoludniu zrobie nowe jak umyje auto
Zdjecia sa stare, popoludniu zrobie nowe jak umyje auto
Ostatnio zmieniony 2009-04-14, 19:48 przez Tomek_, łącznie zmieniany 1 raz.
Auto juz umylem to zrobie fotki jak wyglada teraz, zobaczymy jakie beda bo juz ciemno powoli ale sie zobaczy
Co do tego przodu to wiem ze jest do zrobienia, jak narazie to nie mialem kiedy bo samochod jest mi potrzebny na co dzien, ale teraz moj ojciec kupil sobie 3 samochod wiec Bunia pujdzie do garazu i jakos sie przemecze maluszkiem miesiac ....
Bo jak juz ja postawie to nie tylko ten przod bede robil. Potem napisze co i jak , a teraz jade na BP i jakies ZDJ pstryknac
Niemiecie moze kto chcialby kupic malucha za okolo 300zl??
Sorry za OT
Dodane po 2 godzinach 10 minutach:
Krzys sie pytal czy Grill albo wzmocnienie ucierpialo...
Wiec Grill jest pokrzywiony ale to nic strasznego spokojnie sobie to zrobie.... a wzmocnienie jest OK.
Szyby juz nie sa czarne z przodu bo mialem przeglad i by mi to nie przeszlo Ale najprawdopodobniej bede je przyciemnial jak moja Mala zagosci w garazu na maly lift, mam nadzieje ze za tydzien zaczne juz ja rozbierac
Wszystko zalezy od wyplaty
Ficek szyber dziala az milo, bylo troche zabawy bo ja mam sedana a ty ten szyber miales z coupe ale wszystko da sie zrobic jak sie chce, tylko ze narazie mam mechanizm wyciagniety bo mam w nim trybo wyrobione, na zime i tak szybra nie potrzebuje a kasy mi nie nadbywa jak narazie wiec dopiero na wiosne kupie.....
Zdjecia zrobilem.. Pozniej dodam bo musze leciec....
A co do zmian to tez napisze potem...
Pozdro i dzieki za mile przyjecie na forum
Co do tego przodu to wiem ze jest do zrobienia, jak narazie to nie mialem kiedy bo samochod jest mi potrzebny na co dzien, ale teraz moj ojciec kupil sobie 3 samochod wiec Bunia pujdzie do garazu i jakos sie przemecze maluszkiem miesiac ....
Bo jak juz ja postawie to nie tylko ten przod bede robil. Potem napisze co i jak , a teraz jade na BP i jakies ZDJ pstryknac
Niemiecie moze kto chcialby kupic malucha za okolo 300zl??
Sorry za OT
Dodane po 2 godzinach 10 minutach:
Krzys sie pytal czy Grill albo wzmocnienie ucierpialo...
Wiec Grill jest pokrzywiony ale to nic strasznego spokojnie sobie to zrobie.... a wzmocnienie jest OK.
Szyby juz nie sa czarne z przodu bo mialem przeglad i by mi to nie przeszlo Ale najprawdopodobniej bede je przyciemnial jak moja Mala zagosci w garazu na maly lift, mam nadzieje ze za tydzien zaczne juz ja rozbierac
Wszystko zalezy od wyplaty
Ficek szyber dziala az milo, bylo troche zabawy bo ja mam sedana a ty ten szyber miales z coupe ale wszystko da sie zrobic jak sie chce, tylko ze narazie mam mechanizm wyciagniety bo mam w nim trybo wyrobione, na zime i tak szybra nie potrzebuje a kasy mi nie nadbywa jak narazie wiec dopiero na wiosne kupie.....
Zdjecia zrobilem.. Pozniej dodam bo musze leciec....
A co do zmian to tez napisze potem...
Pozdro i dzieki za mile przyjecie na forum