niestety praqcuje na 12-20. Jednak kondensator bedzie potrzebny, bo swiatala przygasaja Tak jak sa zalecenia. 0,5F/500RMS. Moj wzmak ma zmierzona moc i ma ok 400W rms. Wiec 1 F starcza Przekroj kabla do kondesnatora 35mm2. To bedzie jak palec
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
wlasnie na przyszly tydzien zamawiam maty wygluszajace i juz zaczynam robic. Musze wygluszyc bagaznik i drzwi. W drzwiach beda panele na 16cm glosniki. jeszcze nie wiem jakie glosniki zagraja.
Dodane po 45 minutach:
maty wygluszajace juz zamowione w przyszlym tygodniu zaczynam dzialac
- PORA�AJ�CE
hmmm co do mat to uwazja z app twardymi ja bym nieryzykowal na pezednie drzwi bo puzniej mozesz byc rozczarowanie jak popenkaja w zime albo odpadna jaki masz budzrzet na glosniki 16.5cm pozdro
uzgodnilem z moim znajomym ze wlasnie app beda dobre. Kupilem jak narazie 25 mat (50x25) na drzwi i bagaznik wiec nie powinno braknac. A co do glosnikow to ciagle sie zastanawiam. Moze bedzie to zestaw Hertza seri HX. Nie mysle narazie o tym tylko chce wykonac dobrze panele z czym moze byc duuuzo roboty. Jeszcze mnie czeka kondensator i wymiana moich ES 250 na cos 12". Ale to juz troche pozniej jak bedzie nowy budrzet.f
- PORA�AJ�CE
a wiec ten zestaw dzis zagoscil u mnie. Jutro montaz paneli No i jeszcze dojdzie wzmak Alpine V12 ale to jak zrobie najpierw panele. No i bedzie wymiana wzmakow z tylu
- PORA�AJ�CE