[E36] ///M3evo e36
[quote="KeMaS"]mi bardziej te czarne w oko sie wrzycily[/quot]
Te czarne sa idealne tylko on dal za uzywane bez opon 1800e a mnie te keskin wyszly tyle nowe i nowe opony z przodu mam et15 wiec jest identycznie wysunieta ta przednia felga jak w tych brockach co mialem od brata,no tylko szkoda ze jest mniejszy rant troche mi sie to tez nie podoba Moze cos nad tym Pomyslimy
Te czarne sa idealne tylko on dal za uzywane bez opon 1800e a mnie te keskin wyszly tyle nowe i nowe opony z przodu mam et15 wiec jest identycznie wysunieta ta przednia felga jak w tych brockach co mialem od brata,no tylko szkoda ze jest mniejszy rant troche mi sie to tez nie podoba Moze cos nad tym Pomyslimy
Pietrek ///M3evo pisze:Twoje tez juz sa uzywane i kosztowaly 1800 pewnie inne wzgledy byly brane pod uwage(poszerzenie itp...) fak faktem felgi kultowe ale wygladaja skromnie w tym wozidleKeMaS pisze:mi bardziej te czarne w oko sie wrzycily[/quot]
jak ktos chce to sprzedam Juz dawno mowilem ze mam okazje na inne
Dodane po 2 godzinach 53 minutach:
mala sesia z bratem
Dodane po 4 minutach:
Dodane po 3 minutach:
Dodane po 5 minutach:
Dodane po 3 minutach:
Dodane po 3 minutach:
Dodane po 2 minutach:
Dodane po 1 minutach:
Dodane po 2 minutach:
Dodane po 3 minutach: