[E36] Gdzie założyć alarm?????

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
BaracuSS

[E36] Gdzie założyć alarm?????

Post autor: BaracuSS »

Tak jak w tytule, chce zalozyc alarm do samochodu a moze ktos ma namiary kogos kto zaklada za dobre pieniadze i dobrze. Ile taki alarm bedzie mnie kosztowal?? Jak ktos ma jakies pomocne propozycje to niech pisze bo chce to zrobic jak najpredzej (dopoki kasa sie nie rozeszla :D )
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:42 przez BaracuSS, łącznie zmieniany 1 raz.
MIRAS
Maniak forumowy

alarm

Post autor: MIRAS »

jednym z lepszych fachowcow jakiego znam jest adam pytlik z rybnika zakladal mi kilka alarmow i centrali i ani jeden nie nawalil mozesz liczyc na fachowe doradztwo a przedewszystkim nie zaklada bubli zeby nie bylo reklamacji bo na nie niema czasu adres rybnik ul. dabrowki 16 tel;502673623
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

pogadaj z pawlem(killerem). W swierklanach taki koles zaklada.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
francik

Post autor: francik »

jesli znasz sie troche na elektryce i masz troche wolnego czasu to sam sobie zalozysz taki alarm...wiec po co od razu do fachowca jechac heeh przecierz bmw to hobby hehe :lol:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Dołączam sie do tematu ;) potrzebuje wymienic siłownik z centrali bo padł i trzeba otwierac od strony pasazera ;/ i jak popada to dzieja sie cuda. Z góry dzieki za wiecej namiarow moze blizej jastrzebia ;)
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
IVAN

Post autor: IVAN »

co do alarmu to taki koleś Darek się nazywa mieszka w Świerklanach i też się zajmuje takimi rzeczami ;) jak coś to pisz na PW Jeśli chodzi o ten siłownik to nie jest żadna filozofia, nie dawno w mojej też wymieniałem możemy sie dogadać :d
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja tez wymienialem silownik od storny kierowcy ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Mi od strony kierowcy działa tylko nie od strony pasazera bo owy sam sie nie podnosi ;;;;;/
A jesli niema z tym większego problemu to spoko KRIS jak masz cos takiego to sie dogadamy :wink:
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Odkopię trochę temat:

Znacie kogoś w Gliwicach gdzie można założyć? Czy warto wybrać się np. do Rybnika?
ODPOWIEDZ