szukam dobrych glosnikow w miejsce orginalnych doradzcie cos jakiegos linka z glosnikami jaka firma jest dobra macie o tym wieksze pojecie odemnie glosniki maja oddawac po prostu ladny bass a nie chce ladowac zadnych tub wzmacniaczy i zasmiecac bagarznika
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:14 przez cybek1984, łącznie zmieniany 1 raz.
jak chcesz to wrzucic na tylnia polke , to czlowieku wyrzucisz kase w bloto , wierz Mi nic w tylnia polke nie wkladaj , jak juz to subwoofer i cos na przod , nie popelniaj tego bledu co ja , ja za takie jajeczka tylko z Phonocara dalem prawie 400zl i zaluje
nic na stale nie jest na razie nie mam kasy na tube zmachol i glosniki na przod a tyl i tak zostanie wiec mysle ze to nie jest wyrzucenie kasy w bloto tylko powolna inwestycja
jak ktos chce to mam do sprzedania glosniki i subbufer glosniki za 150zl , a sub za 230zl (w sub glosnik ma 10" i wspolpracowal ze wzmacniaczem TITAN TA-X104 )we wrzesniu tamtego roku byly zakupione, hce sprzedac dlatego ze chce kupic mocniejsze do mojego malenstwa:)
Slawek730iL pisze:jak ktos chce to mam do sprzedania glosniki i subbufer glosniki za 150zl , a sub za 230zl (w sub glosnik ma 10" i wspolpracowal ze wzmacniaczem TITAN TA-X104 )we wrzesniu tamtego roku byly zakupione, hce sprzedac dlatego ze chce kupic mocniejsze do mojego malenstwa:)
zapraszam z tym do odpowiedniego dzialu, bo tutaj nie kazdy to czyta
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE