[E36] odtwarzacz dvd z LCD 7"

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
daro 16v

Post autor: daro 16v »

jak Was tak slucham to mi jedno przychodzi na mysl _chce kupic stac go wiec niech kupuje...jego decyzja jego kasa jego zachcianka -jesli stac Cie na to bez skinienia to kupuj ..kasa jest po to by ja wydawac..
przemek

Post autor: przemek »

sam bym sobie kupil taki bajer do mojego auta ale troche szkoda kasy :?
aaddriaannn

Post autor: aaddriaannn »

Przepraszam ze tak odkopuje tematy ale Ficek jezeli byl bys zainteresowany takim czym jak na fotkach nizej
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
tam jest zamontowany CarPC mozesz zamiast monitora dac zwykly TV 7" i tez bedzie grac itp ale ja roponuje CarPC bo ma wiecej mozliwosci nawigacja, karta dzwiekowa, Gadu GAdu hehe i roze lepszych rzeczy tak jak na stacjonarny i dodam ze odrazu podlaczenie pod komputer samochodowy czyli bedziesz mial pelny dostep do swoich informacji o samochodzie itp

dodam tylko ze ramka jest droga nie az tak ale drozsza niz do e46

koszt takiej instalacji w zaleznosci ze to bedzie carpc to okolo 2 tys
Ficek

Post autor: Ficek »

ale bajer ja niemoge !!!!!!!!!!!a gdzie regulacja nadmuchu ?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

widze ze trzeba miec panel z climatronica i jest na dole regulowane powietrze.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

nie trzeba :P bo zwykle linki tez sa na tyle dlugie ze spokojnie wsadzisz panel pod board computer :P

a gdzie mozna zakupic taki CarPC ??
Obrazek
aaddriaannn

Ficek pisze:ale bajer ja niemoge !!!!!!!!!!!a gdzie regulacja nadmuchu ?
tak Krzysiu juz napisal panel regulowania jest na dole
franz3xxi pisze:nie trzeba :P bo zwykle linki tez sa na tyle dlugie ze spokojnie wsadzisz panel pod board computer :P

a gdzie mozna zakupic taki CarPC ??
Niewiem czy linki sa az tak dlugie bo nie rozbieralem jeszcze nadmuchu w e36 (ale pewnie zaniedlugo bede przerabial) ale mam stronke tylka ja znajde w ulubionych to pokaze jak sie takie cos przerabia.

A gdzie mozna kupic taki CarPC hmmm powiem Ci tak Koszty samego kompa sa w granicach do 2000zl w zaleznosci jakie podzespoly chesz ale tak sredniej kalasy dasz do max 1600zl.Teraz zadaj sobie pytanie gdzie go chesz umiescic bo sa 2 CarPC jede wyglada jak radio samochodowe a 2 wyglada jak wzmacniacz samochodowy wielkosci wzmacniacza 4 kanalowego ja zdecydowanie polecam ta 2 opcje bo mozna go modyfikowac (Dac wlasna karte muzyczna grafiki itp) ta 2 opcja jest tansza i okosztuje w sklepach okolo 1200zl ja sam aktualne skladam taki pc dodam tylko ze najdrozsze co jest to obudowa (bo naprawde sa fikusnie swiecace itp) ksztalt wzmacniacza samochodowego (okolo 400zl) oraz zasilacz (okolo 300zl) a plyta glowna tez kosztuje okolo 200-300zl a reszta jak masz glowe do PC to zloszysz sam :) Do tego musisz tez miec jakis monitor dotykowy 7" koszty sa od 600zl

a jezeli bys sie dobrze rozgladnal na necie to chodza uzywane carpc i kupisz do 2000zl juz pelny komplet wraz z okablowaniem i monitorem
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

a mozna sama obudowe bez kompa. Bo po co komus np komp. Wystarczy wyswietlacz pod dvd na przyklad.
aaddriaannn

Krzys pisze:a mozna sama obudowe bez kompa. Bo po co komus np komp. Wystarczy wyswietlacz pod dvd na przyklad.
Mozna mozna jak najbardziej zamiast monitora dac naprzyklad zwykly telewizorek ale musial by byc wyjsciami Audio-Video i mozna TV ogladac, podlaczyc pleya i jak najbardziej DVD i co jeszcze posiadacze noki n95 moga podlaczyc sie pod taki TV i maja mini smartphonew aucie czyli korzystaje z nawigacji na pelnym ekranie :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

wiec ile ten sam panel kosztuje??
aaddriaannn

Krzys pisze:wiec ile ten sam panel kosztuje??
sa 2 rodzaje takich panelow jeden z laminatu to kosztuje okolo 35 euro a taki z ABS`u (wykonanie bardzo dobre) kosztuje do 50 euro
Ficek

Post autor: Ficek »

hmmmm dalo by rade zamontowac w to miejsce zwykly monitor i podlaczyc do radia z dvd no komp w aucie to juz za duzy bajer mi to niepotrzeba. Najbardziej jestem i tak zaskoczony z miejsca w ktorym jest zamontowany ten ekran :) A gdzie idzie kupic taka ramke ?????????
aaddriaannn

Ficek pisze:hmmmm dalo by rade zamontowac w to miejsce zwykly monitor i podlaczyc do radia z dvd no komp w aucie to juz za duzy bajer mi to niepotrzeba. Najbardziej jestem i tak zaskoczony z miejsca w ktorym jest zamontowany ten ekran :) A gdzie idzie kupic taka ramke ?????????
Pewnie ze dawlo by rade wszystko idzie zrobic :) :) :) a gdzie mozna kupic taka ramke widzialem pare sztuk na allegro ale sobie zyczyli duzo za nia ale w roznych sklepach internetowych ja dostaniesz a najwiecej na www.google.pl
ODPOWIEDZ