[E36] odtwarzacz dvd z LCD 7"
Przepraszam ze tak odkopuje tematy ale Ficek jezeli byl bys zainteresowany takim czym jak na fotkach nizej
tam jest zamontowany CarPC mozesz zamiast monitora dac zwykly TV 7" i tez bedzie grac itp ale ja roponuje CarPC bo ma wiecej mozliwosci nawigacja, karta dzwiekowa, Gadu GAdu hehe i roze lepszych rzeczy tak jak na stacjonarny i dodam ze odrazu podlaczenie pod komputer samochodowy czyli bedziesz mial pelny dostep do swoich informacji o samochodzie itp
dodam tylko ze ramka jest droga nie az tak ale drozsza niz do e46
koszt takiej instalacji w zaleznosci ze to bedzie carpc to okolo 2 tys
tam jest zamontowany CarPC mozesz zamiast monitora dac zwykly TV 7" i tez bedzie grac itp ale ja roponuje CarPC bo ma wiecej mozliwosci nawigacja, karta dzwiekowa, Gadu GAdu hehe i roze lepszych rzeczy tak jak na stacjonarny i dodam ze odrazu podlaczenie pod komputer samochodowy czyli bedziesz mial pelny dostep do swoich informacji o samochodzie itp
dodam tylko ze ramka jest droga nie az tak ale drozsza niz do e46
koszt takiej instalacji w zaleznosci ze to bedzie carpc to okolo 2 tys
tak Krzysiu juz napisal panel regulowania jest na doleFicek pisze:ale bajer ja niemoge !!!!!!!!!!!a gdzie regulacja nadmuchu ?
Niewiem czy linki sa az tak dlugie bo nie rozbieralem jeszcze nadmuchu w e36 (ale pewnie zaniedlugo bede przerabial) ale mam stronke tylka ja znajde w ulubionych to pokaze jak sie takie cos przerabia.franz3xxi pisze:nie trzeba bo zwykle linki tez sa na tyle dlugie ze spokojnie wsadzisz panel pod board computer
a gdzie mozna zakupic taki CarPC ??
A gdzie mozna kupic taki CarPC hmmm powiem Ci tak Koszty samego kompa sa w granicach do 2000zl w zaleznosci jakie podzespoly chesz ale tak sredniej kalasy dasz do max 1600zl.Teraz zadaj sobie pytanie gdzie go chesz umiescic bo sa 2 CarPC jede wyglada jak radio samochodowe a 2 wyglada jak wzmacniacz samochodowy wielkosci wzmacniacza 4 kanalowego ja zdecydowanie polecam ta 2 opcje bo mozna go modyfikowac (Dac wlasna karte muzyczna grafiki itp) ta 2 opcja jest tansza i okosztuje w sklepach okolo 1200zl ja sam aktualne skladam taki pc dodam tylko ze najdrozsze co jest to obudowa (bo naprawde sa fikusnie swiecace itp) ksztalt wzmacniacza samochodowego (okolo 400zl) oraz zasilacz (okolo 300zl) a plyta glowna tez kosztuje okolo 200-300zl a reszta jak masz glowe do PC to zloszysz sam Do tego musisz tez miec jakis monitor dotykowy 7" koszty sa od 600zl
a jezeli bys sie dobrze rozgladnal na necie to chodza uzywane carpc i kupisz do 2000zl juz pelny komplet wraz z okablowaniem i monitorem
Mozna mozna jak najbardziej zamiast monitora dac naprzyklad zwykly telewizorek ale musial by byc wyjsciami Audio-Video i mozna TV ogladac, podlaczyc pleya i jak najbardziej DVD i co jeszcze posiadacze noki n95 moga podlaczyc sie pod taki TV i maja mini smartphonew aucie czyli korzystaje z nawigacji na pelnym ekranieKrzys pisze:a mozna sama obudowe bez kompa. Bo po co komus np komp. Wystarczy wyswietlacz pod dvd na przyklad.
Pewnie ze dawlo by rade wszystko idzie zrobic a gdzie mozna kupic taka ramke widzialem pare sztuk na allegro ale sobie zyczyli duzo za nia ale w roznych sklepach internetowych ja dostaniesz a najwiecej na www.google.plFicek pisze:hmmmm dalo by rade zamontowac w to miejsce zwykly monitor i podlaczyc do radia z dvd no komp w aucie to juz za duzy bajer mi to niepotrzeba. Najbardziej jestem i tak zaskoczony z miejsca w ktorym jest zamontowany ten ekran A gdzie idzie kupic taka ramke ?????????