Kto ma ładniejsze felgi :D
Mnie osobiscie oryginalne fele BMW sie objadly.
Kazdy takie ma i nie ma w tym zadnego polotu.
Lepszy efekt jest dobrac fajne chocby z Allegro, a zeby kazdy kto je zobaczy powiedzial - ooo jake fantastyczne felgi - gdzie je zdobyles.
A na zakonczenie to kazdy ma najladniejsze felgi i najladniejsze BMW, bo to JEGO samochod.
To tak jak z kobietami - najladniejsza jest moja - dlatego, ze jest moja i taka jaka jest, taka mi sie podoba.
Lepszy efekt jest dobrac fajne chocby z Allegro, a zeby kazdy kto je zobaczy powiedzial - ooo jake fantastyczne felgi - gdzie je zdobyles.
A na zakonczenie to kazdy ma najladniejsze felgi i najladniejsze BMW, bo to JEGO samochod.
To tak jak z kobietami - najladniejsza jest moja - dlatego, ze jest moja i taka jaka jest, taka mi sie podoba.
Normalnie az sie zwruszylem piekna wypowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wielebny pisze:Mnie osobiscie oryginalne fele BMW sie objadly.
mysle ze komentaraz wielednego sie troche mija z watpliwosciami ktore chcielismy razem z Fickiem wyeliminowac wlasnie za wasza pomoca , czyli 1 strzalem ktora felga bardziej przypada wam userom do gustu bardziej , nie traktowalismy a napewno nie tego powaznie zeby zaraz az w to wkrecac wybor kobiety na cale zycie , dajcie spokoj , zreszta dobra ficek k.o oddaje Ci te glosowanie walkowerem , ale schyl sie do lachy
Chlopaku z Sosnowca!!Nie poddawaj sie !!A schylic sie schyli,jak nie po dobroci to po Sosnowieckuzawias pisze:mysle ze komentaraz wielednego sie troche mija z watpliwosciami ktore chcielismy razem z Fickiem wyeliminowac wlasnie za wasza pomoca , czyli 1 strzalem ktora felga bardziej przypada wam userom do gustu bardziej , nie traktowalismy a napewno nie tego powaznie zeby zaraz az w to wkrecac wybor kobiety na cale zycie , dajcie spokoj , zreszta dobra ficek k.o oddaje Ci te glosowanie walkowerem , ale schyl sie do lachy