[E36] Prosze o rade !!
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
[E36] Prosze o rade !!
Mam problem, bawarka za duzo pali czy to moze byc wina sondy ? TZN za 90PLN zrobilem 108KM !! aha i na 2 biegu jak przycisne to troszke jakby szarpalo czy cos w tym stylu moze to bedzie pompka paliwa ? albo filter ?
Z gory dzieki za pomoc.
Z gory dzieki za pomoc.
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:38 przez Daniel, łącznie zmieniany 1 raz.
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Ze tyle pali to moze byc sonda mialem podobnie trzeba by bylo ja sprawdzic. A co do tego szarpania na 2 to niewiem zabardzo co to moze byc Kuki ma tak ze na 1 jak chce szybko ruszyc to go szarpie ale fest mocno a u ciebie leciutko ledwo to czuc ze szarpie bardziej bym powiedzial ze coj jaby przerywalo.......
Re: Prosze o rade !!
uzyj opcji szukaj ..podobny temat byl juz walkowany na tym forumDaniel pisze:Mam problem, bawarka za duzo pali czy to moze byc wina sondy ? TZN za 90PLN zrobilem 108KM !! aha i na 2 biegu jak przycisne to troszke jakby szarpalo czy cos w tym stylu moze to bedzie pompka paliwa ? albo filter ?
Z gory dzieki za pomoc.
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Hmm Sonde sprawdzilem u Franz'a i ona jest sprawna ale spalane wrocilo chyba do normy jestem w trakcie sprawdzania nie wiem czemu tak moze przez te kilkanacie kilometrow tyle palilo poniewaz stal sporo ale nie jestem pewien to wyjdzie w praniu. Ale dzieks za pomoc
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !