Wiec proponuje cos zrobic. Moze cos za 2 tyg w weekend albo za tydzien?? Bardziej zalezalo by mi na obecnosci klubowiczow niz na frekwencj z innych klubow. Jakies inne propozycje??
Ostatnio zmieniony 2008-02-12, 17:18 przez Krzys, łącznie zmieniany 3 razy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
moze lepiej odrazu powiedziec, np. ostatnia sobota lub niedziela lutego spotkanie o tej i o tej w tym i w tym miejscu, troszke wiecej szczegolow i cel spotkania
ja weekendy wiem jak pracuje dopiero w piatek przed weekendem (niestety taka robota)
ale jesli sie ustali konkretny termin i godzine odpowiednio wczesniej to powinnienem ta sprawe w robocie zalatwic i pojawic sie na spotkaniu
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
kisol zgadza sie zeby duza frekwencja byla bo w sumie to ja tylko ficka na wlasne oczyw widzialem
jesli szczegoly zostana w miare szybko ustalone to bede mial wieksze szanse na zalatwienie sobie wolnego w robocie
wiec ja jestem w stanie sie dostosowac
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
to moze gdzies w zorach sie zgadamy?? Na parkingu jakims. Sami klubowicze. Bedzie to przy trasie. Wisla - Katowice
Jak dla mnie Zory to tez nie sa blisko bo ok 40km od Oli
Wiec tak po srdoku
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE