Ludzie z RYBNIKA i ci co jada przez Rybnik :!: :!: :!: Parking z AGATY :!: Salon meblowy przed Makro :!: :!: o 14:20 sie tam spotykamy :!: :!:
Kogo nie bedzie ten jedzie sam
widze ze nieciekawie sie zaczyna robic, jednych zaczyna rozkladac choroba (choroba wiadomo niewybiera, ale zawsze u mnie dziala gripexmax i wygrzac sie i na nastepny zdrow jak ryba) a drugie to spotkanie klubowe czy alkoholizacja :
w innym klubie bylem to zrezygnowalem z czlonkowstwa bo wlasnie tak sie zaczynalao spotkanie, na dzien dobry browary do tego kielony i to ma byc spotkanie klubu motoryzacyjnego :
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
tyle ze ja juz tydzien biore leki. Dzisiaj w pracy mnie troche przewialo i jest gorzej Przed chwila bylem po urlop bo czuje sie fatalnie a mialem isc na nocke.
Adam tez jest chory wiec lipa na calej linii. Chyba ze przelozymy spot na za tydzien albo dwa.
Co do alkoholu to nie zgadzam sie na zaden alkohol na spocie. Poza tym nie mozna spozywac alkoholu w miejscach publicznych.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE