Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Witam potrzebuje kupic tulejke tylnego wahacza o numerze seryjnym :
33321097009 lub 33326770786 bo sa podane te dwa.
Na allegro sa tylko zamienniki a tu nie chcialbym oszczedzac.
potrzebna tulejka na obrazku jest oznaczona numerem 4.
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:36 przez BaracuSS, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja tuleje kupilem a sklepwe EDPOL w Cz-wie na przod i tyl za cztery dalem chyba hy... kolo 140zl (nie pamietam dokladnie) i to sa (tak mi sie wydaje) takie same jak na allegro tylko drozsze jezdze nanich juz kolo pol roku i nie nazekam zeby cos sie dzialo
Od kiedy kupilem i zalozylem te 17" cos zaczelo mi stukac podczas jazdy na dziurach , podczas jazdy stwierdzilismy z kisolem ze zbieznosc jest z tylu zle ustawiona i po prostu podczas jazdy z tak ustawiona zbieznoscia prawdopodobnie sie wyrobila bo po zmianie na 15 zimowe stukanie pozostalo a wczesniej na 15" byl spokoj. Musze wymienic obie i ustawic zbieznosc na 17". Do 28 mam przeglad wazny
Mnie nic nie stukalo ale juz nie szlo zbieznosci ustawic i musialem wymienic te tuleje ale nie wiem jakie mi tam Polus wsadzil po wymianie wszystko juz bylo git.
W swierklanach w sklepie "SEMI Nosiadek" ta tulejka oryginalna niemiecka kosztuje 50zl. Krzys napisz jak sie dowiesz to napisz za ile ty mozesz zalatwic.
Wiem bo na allegro tez sa za 16zl chyba ale to sa polskie podroby a te za 50zl to niemieckie FEBI.
Z drugiej strony do tylnego wahacza jest kilka rodzai tulejek popatrz na rysunek.