[E36] Olej silnikowy
Ja przeszedlem na 10W40 Castrol Magnatec i jestem jak na razie zadowolony silniczek chodzi cicho i jezdze od wymiany do wymiany a troche kasy zostaje w kieszeni.cybek1984 pisze:podpinam sie do pytania jaki najlepiej zalac ojej 204 tys km przebiegu zrobilem 5000km i stan oleju jest taki jak przy zalaniu no moze z 1mm ubylo
nie slyszales o Liquy Moly?? A O taki oleju MOTUL slyszales??
Mysle ze najpierw sa jest Motul potem Liquy a potem reszta tzn Castrol, Mobil, Valvoline itd...
W sklepach malo tego sprzedaja bo jest troche drozysz od tych popularnych olejow, a wielu ludzi kupuje te najtansze no i Lotosy Twierdzac ze olej ma tylko byc tlusty i smarowac a roznicy nie ma Ja wole na oleju nie oszczedzac mimo ze wchodzi 6,5 litra. Tyle ze Liquy jest w 5 litrowych a reszta przewaznie w 4 litrowych. A roznica 20zl za banke.
Mysle ze najpierw sa jest Motul potem Liquy a potem reszta tzn Castrol, Mobil, Valvoline itd...
W sklepach malo tego sprzedaja bo jest troche drozysz od tych popularnych olejow, a wielu ludzi kupuje te najtansze no i Lotosy Twierdzac ze olej ma tylko byc tlusty i smarowac a roznicy nie ma Ja wole na oleju nie oszczedzac mimo ze wchodzi 6,5 litra. Tyle ze Liquy jest w 5 litrowych a reszta przewaznie w 4 litrowych. A roznica 20zl za banke.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE