mi sie podobaja bo lubie duzy rant ale i tak wole inne lecz lepiej takie niz wcale. Damiano kupilem je calkiem przypadkiem i nie spodziewanie od takiego typa z Jastrzebia poniewaz jechalem po skore do mojej lecz byla strasznie zaniedbana wtedy zobaczylem te fele i wyszarpalem je za grosze!!!
gleba moze kiedys te fele sa i tak tylko na jeden sezon bo sa za szerokie a niezabardzo chce zglebiac auta poniewaz zalezy mi bardziej na wygodzie niz na podskakiwaniu na dziurach a pozatym jakbym chcial glebe to nie kupilbym limuzyny ( wiec to jest opcja jakby na przyszlosc mi odbilo ) tylko jakas sporowa E36 ( wiem co to jest jezdzic na niskim podwoziu bo mialem HONDE CIVIC ktora byla 4cm nad ziemia ) a narazie becia stoi u lakiernika na odnowie lakieru pozostalo tylko fotele w skore obic i kupic 15 lub 19 calowy monitor do tylu reszte juz mam co bylo w planie od poczatku. Powoli do celu mam nadzieje do wakacji sie wyrobic heh ale moze byc ciezko. POZDRO dla WSZYSTKICH
e30fast pisze:Piekna jest zastanawiam sie nad e32 , co do modyfikacji nie robil bym nic z tym autem poza dobra felga , ahhhhh ta szeroka nerka mnie rozgryzla piekna sprawa :
) noo taka e32 moge sie juz wozic
mam nadzieje ze nie jest zagazowana ,
smigalem taka tylko ze 5.0 piekny pocisk
Moze ja zdemontuje gaz a Ty bedziesz moim stalym klientem i placil mi 10zl za kilometr??Dobrze by bylo tez jakbys zatrudnil mnie na pelny etat i placil skladke ZUS.Oczywiscie jako staly klient pokryjesz koszty napraw i eksploatacji??Patrz Czlowieku pod katem innych a nie siebie.Wydaje Ci sie ze skoro mam taki zawod jaki mam to nie moge spelnic swoich marzen??Akurat to ze Ty masz nadzieje ze nie jest zagazowana mam gleboko w ....portfelu.
Swobi swieta racja dobrze to stwierdziles, sam bym chcial taka taxa pojezdzic hee