GERMAN STYLE

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Ficek

Post autor: Ficek »

to mi kupcie m6
adamwsb

Post autor: adamwsb »

dales to w dobre miejsce :) :P
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

ta E36 coupe super, te czarne szyby super wygladaja, Ficek tez tak przyciemnij bedziesz kozak i Ciebie tez policja bedzie zatrzymywac na 6 radiowozow :D
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

no lajtowo to wyglada :) caly czas mi mowisz o tych szybach i chyba mnie przekonales :D Przyciemnie sobie ale tak leciutko tzn tez tak niezalekko tylko co z przednimi szybami ? jak bardzo moge przyciemnic zeby niezatrzymywali mnie na 6 radiowozow ??????
aaddriaannn

Post autor: aaddriaannn »

Ficek pisze: jak bardzo moge przyciemnic zeby niezatrzymywali mnie na 6 radiowozow ??????
sluchaj to zalezy jak bardzo lubia Cie smerfy ale powiem ci tak przednie szyby musza przepuszaczac 70% swiatla. Brat ma przyciemnione tak jak na zdjeciu ponizej Obrazek i przy zatrzymaniu nic nie gadali to Generalnie duzo zawsze zalezy od zyczliwosci Policji

Pozwole sobie zacytowac z pewnej stronki:

Opisze teraz dwa znane mi przypadki przyciemnienia wszystkich szyb i nastepstwa tego:

Czlowiek A:
Oklejone wszystkie szyby (oczywiscie oprocz przedniej) z tym ze przednie boczne sa oklejone folia jasniejszz niz z tylu. W ciagu miesiaca mial 3 kontrole drogowe. Kulturalna rozmowa, okazanie atestu (na papierze i numer atestu na naklejonej folii) i ewentualna demonstracja ze ze srodka widocznosc jest dobra. Efektem jest brak problemow z policja

Czlowiek B:
Wszystkie szyby przyciemnione bardzo ciemna folia, jest atest na folie. Podczas kontroli granie cwaniaka ze "mam atest to mi mozecie..." efektem jest zatrzymanie dowodu rejestracyjnego.

Wnioski:
Przyciemniajcie z glowa. Czarne szyby nie wygladaja za ciekawie i nastepstwem moze byc pozbycie sie takiej okleiny w tempie przyspieszonym. Jesli juz jestes kontrolowany to staraj sie byc mily i uprzejmy. Warto powiedziec ze jest to folia sprowadzona z Ameryki i jest to specjalny typ charakteryzujacy sie tym ze z zewnatrz jest ciemniejsza niz wewnatrz. Chwyt przetestowany przez czlowiek A i skuteczny:)) Granie cwaniaka nic nie da poniewaz przepisy sa niescisle i daja glina duze pole do popisu w interpretacji prawa. Zalezy to tylko od Policjanta.

pozdrawiam

ps znalazlem na necie jak sie jakis KRP Marcin Milczarek wypowiada http://www.autocentrum.pl/?FF=204&threa ... 581&Arch=1
Ficek

Masz racje dobrze to opisales wszystko a ja wlasnie chcialbym przyciemnic identycznie szyby jak w tej e46 na zdjeciach bardzo fajnie podoba mi sie leciutko sa przyciemnione :)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

a wiec tak, z doswiadczenia wiem, ze przyklejajac folie bezbarwna antywlamaniowa szyby niespelnia wymaganych norm 70% przepustowosci swiatla
ale wczesniej zostalo to ladnie opisane, nie ma co zgrywac cwaniaka, a jak patrol bedzie OK to sie niedoczepi

pytanie do adamawsb, jak Ty sobie radzisz z policja :?: bo masz dosc mocno przyciemnione szyby
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

no wlasnie jak ta Adam u ciebie ?
adamwsb

hmmm... no i co ja wam mam powiedziec ?? :P
zawias

Post autor: zawias »

jak to co ? Myslisz ze ja nie wiem za co Cie tak policjanci lubia ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol:
adamwsb

No ja nie wiem czy oni mnie lubia :P
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

adam ale miales kiedys problemy z policja czy zawsze byli mili ;) czy moze masz wtyki w policji moze ktos od Ciebie z rodzinki pracuje w policji chyba ze masz jakas lewa legitymacje policyjna i na to sie lapia podczas kontroli :D
napisz prawde niewstydz sie i nieboj sie :)
Obrazek

Darkshine

Post autor: Darkshine »

no nie boj sie :-)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Adamwsb no czemu unikasz odpowiedzi?;)
Obrazek

adamwsb

hmmmmm............ brak mi slow zeby to wszystko opisac ;P
ODPOWIEDZ