Palenie laćka cd+ filmik klubowy:)

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Swobi

Palenie lacka cd+ filmik klubowy:)

Post autor: Swobi »

Ogolnie propozycja jest taka zeby zoganizowac posrednio miedzy Sosnowcem a Rybnikiem czyli w okolicach Katowic palenie lacka ktore sie mialo teraz odbyc ale przeszkodzila Nam pogoda.Mysle ze po swietach kazdy bedzie wiedzial co ma do spalenia a co nie i mozemy wtedy poszalec:)!!Mozna by bylo na tym spotkaniu nakrecic cos dla rozleklamowania i nakreenia filmiku klubowego co juz milo miec dawno miejsce(nie ma co sie opierdzielac!!)Mysle ze pomysl ok,w co Wy na to ??
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Co do filmiku klubowego to ja widzialbym to tak: zeby wyskoczyc na jak najwiecej aut na A4 pod Gliwicami i tam w czasie jazdy cos nakrecic, potem na jakims zlocie itd, po prostu trzeba zebrac wiecej materialu, z palenia oczywiscie tez mozna cos wrzucic.
Darkshine

Post autor: Darkshine »

No robi sie ciekawie :D chetnych napewno nie zabraknie tylko zeby pogoda byla :lol:
Ficek

Post autor: Ficek »

ja jestem za oczywiscie jak zawsze :] tylko kto sie pisze i jedzie na 100% to niech napisze bo puzniej bedzie jak zawsze :roll:
BaracuSS

I znowu sie zaczyna. Po prostu niech ktos napisze kiedy to ma byc i juz. A nie juz padaja deklaracje ktore 2 dni przed beda odwolywane, po prostu napiszcie date i kto przyjedzie ten przyjedzie, bo wiekszosc tych spotkan odbywa sie do drugiego dnia przed nimi ale w wyobrazni, potem wszyscy sie budza i jednego lapie grypa inny jedzie do szkoly a jeszcze inni ida na urodziny.

Kiedy i gdzie proponujecie to zrobic??? Jezeli mamy krecic filmik to fajnie byloby sie spotkac przed Gliwicami gdzies, zeby potem wskoczyc na A4. Co wy na to?
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja proponuje 5 Kwietnia. Kazdy ma dosc czasu zeby zalatwic sobie wolne lub co tam woli...
A godzina to 13 na parkingu basenu RUDA i wyjazd na Gliwice na A4 a potem na palenie. Tylko niech ktos zalatwi jakis plac...
adi181

Post autor: adi181 »

Witam. Ja jestem za tylko zeby pogoda spasila
BaracuSS

U mnie 5 odpada bo robie urodzin y dla kumpli z pracy :/
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

a moze troszke pozniej?
tak pod koniec kwietnia zeby pogoda byla lepsza
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

nom pogoda musi byc na takie cos
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
adamwsb

Post autor: adamwsb »

mi to obojetne kiedy :P ale przyjade popatrzec :D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

jak bede mial auto gotowe to napewno przyjade :P
Obrazek
zawias

Post autor: zawias »

bez sensu zakladac temat zeby czytac propozycje na zapas 2 miesieczny , jezeli juz jest temat to z wiadomych celow , krotka pilka z mojej strony ostatni weekend Marca i tyle , kto chce to jedzie kto nie , trudno :wink: robimy zatem liste chetnych na wypad

1.zawias
Swobi

Post autor: Swobi »

Kurcze raz ze nie wiem czy wyrobie sie z felami a dwa ze bede w trakcie rozstawania sie z firma wiec..hmm..no ale tak czy siaj bede ale bardziej by mi odpowiadal 5,6 kwietnia
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Ja tez jestem za 5 kwietnia bo tydzien wczesniej nidy rydy :(
ODPOWIEDZ