E36 Ficek

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Martin

Post autor: Martin »

foteczki i autko godnie sie prezentuje-gratuluje :wink: ach gdyby moja bunia tak z przodu siedziala moze za jakis czas :wink: pozdroofki
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

dobry ten pomiar? ja mam -40 tylko z przodu a odleglosc B 11 cm na pewno nie jest tam mniej?
--=CZARNY=--

Post autor: --=CZARNY=-- »

cybek1984 kolego to niemozliwe ze masz 11 cm w punkcie "B" bo przy -40mm jest odleglosc 14cm moze na nierownym pomiar Kolega robil :D wiec proponowal bym stanac na rownej nawieszchni i wtedy zmierzyc POZDRAWIAM!!!
cybek1984

no mierzylem i mnie to dziwi wlasnie zrobie fotke w linijka jak dam rade pozdro
RIFRESZ

Post autor: RIFRESZ »

ja sie chyba skusz ena kit bilstein b10 60/40 tylko trudno o nim znalesc jakies opinie :P
Ficek

Post autor: Ficek »

Niema szans zeby ba punkcie B bylo mniej u mnie cybek albo
Ty zle zmierzyles albo niewiesz dokladnie jakie masz sprezynki :)
cybek1984

nie jest mniej jest wiecej 11 cm jutro zmierze dokledniej i zrobie fotke ;) bo moze sie machnelem
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja tez jutro zmierze ile mam :P heheh
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja nawet nie mierze :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

a ja pomierze jak sprezyny wymienie :) i zaloze letni kapec (moze w nadchodzacym tygodniu w koncu mi sie to uda)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

dzisiaj mialem nieciekawa przygode z moim autkiem haha
naprawialem wklad od zarowki kierunkowskazu bo styki niedzialaly i przez przypadek zrobilem zwarcie i wybilo mi bezpiesznik :lol: wziolem sie za poszukiwanie tego spalonego bezpiecznika wyciagajac jeden po drogim heh :lol: i nagle wyjmuje bezpiecznik a tu BUM drzwi w samochodzie sie zamknely :roll: :roll: :roll: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mialem sporo w majtkach patrzac na kluczyk wlozony w stacyjce !!!!!!!!!!!!!! Mam tylko jeden kluczyk przyczepiony razem z pilotem ktory wlasnie spoczywa w stacyjce !!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha niebylo to wtedy smiesze ale medoda prob i bledow obeszlo sie bez wybijania szyby. Uwazajcie jak bedziecie grzebac w bezpiecznikach !!! lepiej zostawcie drzwi troche uchylone albo wogule kluczyk miejcie przy sobie :P :P :P :P
zawias

Post autor: zawias »

ja kiedys zostawilem auto odpalone i zaczolem cykac fotki , drzwi mi sie zamkly lacznie z bagaznikiem po ok. 5 minutach a auto stalo odpalone z 20minut , w koncuz kumplem wpadlismy na pomysl sciagnolem zaslepke sruby tylniej szyby odkrecilismy uchylismy ja i patykiem zerwanym z drzewa celowalismy na ptrzycisk do szyb a kolesie co grali w pile mieli z nas ubaw do rana :lol:
Ficek

hahahahhahaah to tez miales akcje :P
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hahaha dobrzy jestescie :D
Ficek

ja mialem tyle szczescia ze to na stacji benzynowej to mialem jakies warunki tez otchylilem tylna szybke i pozyczylem ze stacji miotle i kawalek wieszka i jak MC GIWER zkleilem to tasma (zrobilem taka wedke) i przez szybke wylowilem kluczyk ze stacyjki heheh
Zablokowany