Fotki sprzeciku zapodam jak znajde troche czasu Jak na razie powiem ze gra o wiele lepiej ni z w E30, seryjne 10 glosnikow + 2 Hertze robia swoje Musze tylko czyms tylna tabliczke przymocowac bo lata
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:12 przez adamwsb, łącznie zmieniany 1 raz.
Czekamy na foteczki i musze to uslyszec Slyszalem kiedys seryjne naglosnienie w e36 najmocniejsze jakie mozna bylo zamontowac w salonie i byl wymiot tyle ze byl to sedan a nie cabrio
zeby nie stukalo to maty wygluszajace polecam!! Ok 20 sztuk wystarczy na bagaznik. Obowiazkowo miekkie!! Co do slowa mocniej to nie rozumie Mialem seryjne 10 glosnikow i wywalilem wszystkie i dzwiek sie poprawil. Tylko adam nie popal koncowek mocy w radiu bo napewno przez te 10 glosnikow nie masz 4 ohm na kazdym wyjsciu. Jestem ciekawy jak tam ten bagaznikm wyglada :D:D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
napewno nie zasila je radio albo seryjny wzmachol bo to jest przeciez slabe i bez filtrow hmm musze to zobaczyc .co do seryjnych to mi tez graly fajnie ale sie rozwalily bo sa za slabe 20W
radyjko i tak nie ma wiecej mocy. A wzmacniacz ten oryginalny tez ta sama moc ofruje. Zreszta lezy mi taki wzmacniacz w piwnicy.Efet robi sub, bo wnetrze auta jest duzo mnijesze niz w coupe.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Co do grania to jestem pod wrazeniem. Nie wiedzialem ze w cabrio tak fajnie moze grac muzyka. Na najblizszym spocie sami zobaczycie a dokladniej uslyszycie ;P