MAJOWKA 2008

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
vLEPA

MAJOWKA 2008

Post autor: vLEPA »

Witam zaprzyjazniony klub ze slaska i informuje o Majowce w Toruniu ktora odbedzie sie (raczej oficjalny termin) 10.05.08...

:arrow: http://www.bmwmpowerclub.fora.pl/zloty- ... ,2794.html

...mam nadzieje ze na tej imprezie zjawi sie liczne grono pieknych Bawarek i PAn :wink: ze slaska ?!

Pozdrowienia dla calego klubu od BKB

Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

chyba niesttey w tym terminie nie dam rady. Matury.....
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

hyhy matura..... kiedy to bylo :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja nie pisze ale Ola pisze. Do tego 11 maja ma urodziny. Wiec zostanie mi letni zlot.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
konserwa9

Post autor: konserwa9 »

Ja sie pisze juz szykuje bryke na ten zlot.Musimy sie tylko zorganizowac co do wyjazdu -godzina i miejsce spotkania.A potem wspolny wyjazd.
Swobi

Post autor: Swobi »

Jezeli to ma byc tylko jeden dzien to sorki ale ja wole Hradec Kralove.zycze milej zabawy...
bociek

Post autor: bociek »

Swobi widze ze nie weisz ale Hradec jest ODWOLANE tym roku :/

http://www.forumbcc.darmowefora.pl/inde ... opic=297.0
adamwsb

Post autor: adamwsb »

szczerze powiem ze jak mamy jechac gdzies tak daleko to wolalbym zeby to trwalo 2-3 dni a nie 1
Swobi

adamwsb pisze:szczerze powiem ze jak mamy jechac gdzies tak daleko to wolalbym zeby to trwalo 2-3 dni a nie 1
Dokladnie Adam.Kierowca bedzie mial kape wyjechac w srodku nocy,byc tam caly dzien i wracac.Bez sensu.Kurde lipa z tym Hradec...
zawias

Post autor: zawias »

Swobi pisze:
adamwsb pisze:szczerze powiem ze jak mamy jechac gdzies tak daleko to wolalbym zeby to trwalo 2-3 dni a nie 1
Dokladnie Adam.Kierowca bedzie mial kape wyjechac w srodku nocy,byc tam caly dzien i wracac.Bez sensu.Kurde lipa z tym Hradec...
dokladnie :lol: walic Torun , pojedziemy na weekend z dziewczynami gdzies w Gory , tam zrobimy tez niezly zlocik Bmw i poprzypalamy goralom drogi :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

to mi sie bardziej podoba :D
Swobi

zawias pisze:
Swobi pisze:
dokladnie :lol: walic Torun , pojedziemy na weekend z dziewczynami gdzies w Gory , tam zrobimy tez niezly zlocik Bmw i poprzypalamy goralom drogi :lol:
:thumleft:
ODPOWIEDZ