E36 Ficek

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hahhhahahahaaahhaahhhahhahahahahahahahahah chcialbym to widziec !!!!!!!!
Ficek

Post autor: Ficek »

no zwale ze mnie mieli wszyscy co przyjezdzali tankowac a o fajnych dziewczynach co staly za kasa na stacji to juz niemowie :)
zawias

Post autor: zawias »

te dziewczyny za lada to pewnie pierwsze by sie na Bolca pchaly , lampucery jedne hehe 8)
Ficek

mowily nowe auto z salonu a juz sie popsulo :lol:
Ariel

Post autor: Ariel »

haha poleglem ze smiechu hehe, posklejal miotle zrobil wedke i zlapal kluczyki hahaha,
Ficek

[quote="Ariel $"]haha poleglem ze smiechu hehe, posklejal miotle zrobil wedke i zlapal kluczyki hahaha,[/quoteno dokladnie to jest ta miotla i wieszak wkrecony w meble :P
Obrazek
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Ja widzialem !!!!!! :D Jestem w Billi ( stary minimal obok BP ) nagle telefon i rozpaczliwe gadanie - Daniel chodz szybko wyciagalem bezpiecznik i sie dzwi zamkly zatrzasnolem klucze w srodku !! ( oczywiscie to bylo cos w tym stylu aaa i ocenzurowalem ta wypowiedz :D ) ale pompa byla :D dobrze ze nietrzeba bylo zbic szyby :lol:
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
wernus

Post autor: wernus »

ja tez raz zatrzaslem kluczyki w aucie, bylem z kumplem w focus rybnik, wyszlismy z auta, kumpel wcisl guzik i zamknelismy drzwi a kluczyki w stacyjce. Na szczescie byl przekrecony w pozycje 1 totez poszlismy kupic miotle, wyciagnelismy troche szybe z uszczelki przy dachu tak aby weszla miotla (cale szczescie ze cabrio) i otworzylismy miotla szyby po czym juz bylismy w srodku.
Kluczyk mam tylko jeden wiec sie troche pospinalem :P
Ariel

Post autor: Ariel »

hehe Ficek tys jest kat, nawet fotke cykles:P
wernus

Post autor: wernus »

widac ze miotly maja wiele ukrytych a powszechnych zastosowan :lol:
Ficek

no miotla to wielofunkcyjne urzadzenie juz niebede sie rozpisywal co mozna miotla zrobic bo lista byla by dluga :lol:
Awatar użytkownika
Judi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Judi »

haha!!!!!! ale akcja z tym kluczykiem :D :D :D prosty przyklad na to, co Polak w sytuacji krytycznej potrafi wykombinowac :D
no Ficek widze ze pomyslowy jestes :-P
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

brawo Ficku :D :P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

miales dac fotki z klinem nowym :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

a ryby na to biora :D?
Zablokowany