Spot 29.03'08r - Silesia Katowice
Spot 29.03'08r - Silesia Katowice
Proponuje spotkanie 29 marca na godzine 15:00 w Silesi City na parkingu podziemnym czerwonym pod Tesco. Potem moze jakies kregle, kino albo kawiarnia.
PS. Mam ochote poogladac wrescie jakies Bawarki a nie jakis Laguny:D Pozdrawiam i zapraszam. Ja bede na pewno
PS. Mam ochote poogladac wrescie jakies Bawarki a nie jakis Laguny:D Pozdrawiam i zapraszam. Ja bede na pewno
jutro bede wszystko wiedzial. dzis bylem z sasiadem na spocie lagunek i miejsca na koncu parkingu bylo duzo. Podszedl ochroniarz pogadal i nie bylo zadnych problemow. Ale na wszelki wypadek dowiem sie jeszcze dokladniej.
Dodane po 58 minutach:
To wiec tak. Ja proponuje bardzo kregle na spocie, a ceny wygladaja tak:
Rezerwacja stolikow : 5 zl od osoby
Rezerwacja torow :
1 h / do godz 15-> 45 zl
1 h/ godz.15-18 49 z
1 h/ godz 18- 22-> 69 zl
Oczywiscie ceny rezerwacji torow nie sa od jednej osoby. Mozna sie zlozyc na jeden tor. Na jednym torze moze grac od 4 do 8 graczy. Prosze o zgloszenia do 25 marca poniewaz trzeba zlozyc rezerwacje.
Mozna rowniez pogadac przy kawie/herbacie w jakies kawiarni. Jak kto woli:)
Dodane po 4 minutach:
Dodane po 58 minutach:
To wiec tak. Ja proponuje bardzo kregle na spocie, a ceny wygladaja tak:
Rezerwacja stolikow : 5 zl od osoby
Rezerwacja torow :
1 h / do godz 15-> 45 zl
1 h/ godz.15-18 49 z
1 h/ godz 18- 22-> 69 zl
Oczywiscie ceny rezerwacji torow nie sa od jednej osoby. Mozna sie zlozyc na jeden tor. Na jednym torze moze grac od 4 do 8 graczy. Prosze o zgloszenia do 25 marca poniewaz trzeba zlozyc rezerwacje.
Mozna rowniez pogadac przy kawie/herbacie w jakies kawiarni. Jak kto woli:)
Dodane po 4 minutach:
wydaje mi sie ze z parkingiem nie bedzie problemow. My bylismy dzis w samo poludnie w okresie przed swiatecznym i bylo mnostwo miejsca i zadnych problemow.Krzys pisze:parking zarezerowany??