[E38] Moje malutkie e38 740i

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Swobi

Post autor: Swobi »

Daniel pisze:Swobi :D pamietasz mowiles ze chcesz moje 316i z tylnej klapy :D za okilka dni bede je sciagal, chcesz jeszzce ?:D zrobic sobie z tylu 716i ?:D
Jak bedziesz mial na zbyciu to jasne ze chce,pieknie to bedzie wygladalo :)
Ficek

Post autor: Ficek »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahha
716i hahhahahahahahahhahaha
Tomasz

Post autor: Tomasz »

piekna ta 7-ka (widzialem dzisiaj na wlasne oczy). Jak zaczne zarabiac to se taka kupie hee. A ten znaczek to proponuje 716 d heee :D , swobi gdzie idzie takie piekne alpinki kupic??
Swobi

Tomasz pisze:piekna ta 7-ka (widzialem dzisiaj na wlasne oczy). Jak zaczne zarabiac to se taka kupie hee. A ten znaczek to proponuje 716 d heee :D , swobi gdzie idzie takie piekne alpinki kupic??
Powiem Ci ze niewiem.Ja znalazlem kiedys na niemieckim ebay'u ale niewiem czy orginal
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Swobi zakladaj te alumy :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Ok Swobi jak sciagne to przy nastepnej okazji podrzuce ci :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Swobi

Krzys pisze:Swobi zakladaj te alumy :P
Mam nadzieje ze jutro juz beda na Niuni. :D
adamwsb

Post autor: adamwsb »

no to czekam na konkretna sesje :D :D
Swobi

adamwsb pisze:no to czekam na konkretna sesje :D :D
No niestety nie ma dzisiaj felg.Nawet z racji na pogode bym ich nie zakladal:D.We wtorek sciagam ten badziew z taxi,zakladam fele i obiecuje konkretna sesje :DNamowie jeszcze do zdjec kolege z 750iL ktory tez sie tu niebawem pojawi.
Tomasz

o j 7 i to IL to sa piekne fury z troche dluzszymi drzwiami tylnymi. Cos pieknego ;)
Swobi

No i juz sie nacieszylem felgami.Normalnie jak otworzylem paczke to masakra,ladniejsze niz na zdjeciach,banana mialem jak niewiem.Lecz co z tego jak dwie maja roztaw srub 5*112.No przeciez mnie zaraz rozje...Nawet mi sie nie chce o tym pisac.Znowu jestem bez felg.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Swobi nie panikuj !! Ja tez mam w cabrio 2 przednie z AUDI z rozstawem 5x112 ale mam zalozone dystanse z 2 rozstawami 5x112 i 5x120 i pasuja. Nie denerwuj sie tylko poszukaj dystansow
Ficek

Post autor: Ficek »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak kupywales to co pisalo ?????? 5*120 czy jak ??????? kogo to wina ?
Tomasz

jap...... ale szok :shock: :shock: , musza ci to przeciez wymienic ,masakra :roll:
Slawek730iL

Post autor: Slawek730iL »

jest fajna akurat nie przepadam za E38 jedyne co mi sie podoba to tyleczek w tym aucie taki bym chcial miec w swojej E32 ale nie ma co tu gadac gratuluje dobrego wyboru nie ma jak limuzyna jak sie wozic to z klasa heh :):):)
ODPOWIEDZ