wernus pisze:nie madrze sie tylko uwarzam ze 1,8 to pujscie na ekonomike
na sratotyke , to moje 1wsze auto , byla okazja to kupilem ISke , a ty k***a sie mocujesz bo masz 325 , miej se te 325 i chwala Ci za to , tyle i koniec OT
Panie zawias, az tak urazilem twoja dume tym 1,8 ,
wernus pisze:nie madrze sie tylko uwarzam ze 1,8 to pujscie na ekonomike
na sratotyke , to moje 1wsze auto , byla okazja to kupilem ISke , a ty k***a sie mocujesz bo masz 325 , miej se te 325 i chwala Ci za to , tyle i koniec OT
Panie zawias, az tak urazilem twoja dume tym 1,8 ,
Nie panie bo niemam 40lat , chlopcze , ale troche jedziesz po bandzie , do twojego cabrio tez moge dodac komentarz ale niechce zebys sie zalamal psychicznie wiec zostawie to dla siebie , i poczekam az cos przy aucie zrobisz , czaisz czacze? ja w przeciwienstwie zacozlem od BMW a nie od wv polo 1.1 wiec .... na kolana .
te cabrio to tez moje pierwsze auto, nie mam 40 lat, sama mi sie data urodzenia przestawia jestem z 87 a jak ci sie niepodoba moja beema to pisz trudno zebysmy sobie tylko tylki lizali, mi to lotto.
Adam twoj bagaznik przypomina mi moj rok temu, proponuje ci wykorzystac ta wneke za ta skrzynia i mozna tam na upartego wsadzic 2 x 30cm ale tylko w zamknietej obudowie, albo 1 x 25cm bass reflex jak u mnie , ja sie zdecydowalem na to ze wzgledu ze czesto auto zostawiam bez dachu a nie bylo gdzie nawet torby z zakupami upchac , teraz jest luzik nawet mozna sie na wczasy w 2 osoby spakowac
hmmmm ja juz myslalem nad wyciagnieciem tej skrzyni i zrobieniu jakiejs zabudowy ale na razie Adas nie ma pieniazkow na takie [na forum nie przeklinamy] teraz szukam maski i dach musze zrobic