[E38] Moje malutkie e38 740i

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Swobi

Post autor: Swobi »

adamwsb pisze:Swobi nie panikuj !! Ja tez mam w cabrio 2 przednie z AUDI z rozstawem 5x112 ale mam zalozone dystanse z 2 rozstawami 5x112 i 5x120 i pasuja. Nie denerwuj sie tylko poszukaj dystansow
Dzieki Adas,pocieszyles mnie,znalazlem juz cos takiego na allegro.Zaczekam jednak na propozycje sprzedajacego bo narazie to mi powiedzial zebym mu je odeslal wszystkie bo nie ma z dobrym rozstawem i nic w zamian.

Dodane po 2 minutach:
Ficek pisze:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak kupywales to co pisalo ?????? 5*120 czy jak ??????? kogo to wina ?
Ficek Osle :D przeciez wiem jaki mam rozstaw w aucie i takie felgi tez kupilem!!Wiec czyja to moze byc wina??
Ficek

Post autor: Ficek »

:P :P :P :P :P :P no wiem ze nie twoja :D ale spanikowalem i tak napisalem :D:D
Swobi

Wczoraj z Pablem zakonczylismy "doposazenie" Naszych siodemek w Licht Pakiet,czyli podswietlanie zewnetrznych i wewnetrznych klamek.Takie wyposazenie wychodzilo w 7er ale Nasze akurat tego nie mialy.Sorki za jakosc zdjec ale to wina aparatu.Z tego wszystkiego zapomnialem zrobic zdjec z zewnatrz ale zapozyczylem jedno z innego forum zeby pokazac Wam jak to wyglada.Powiem Wam ze efekt jest naprawde rewelacyjny!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I zapozyczone zdjecie

Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

podoba mi sie takie cus :D
Ficek

Ja widzialem za zywca fajny bajer :lol:
Swobi

Najlepszy jest efekt jak otwierasz auto z pilota i w ciemnosci zapalaja sie klamki zewnetrzne.Ludzie nie wiedza co sie dzieje :lol: :lol:
Ficek

Taxi Kosmos :lol:
Swobi

Ficek pisze:Taxi Kosmos :lol:
Buahahahhahhahaahhahhhaaa
Ficek

Nie no autko masz Swobi rewelacja widziales jak panikowalem :)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Ficek ty ostatnio o byle co panikujesz :P
przemek

Post autor: przemek »

fajnie to wyglada :D
Ficek

adamwsb pisze:Ficek ty ostatnio o byle co panikujesz :P
wcale nie o byle co :lol:
Tomasz

Post autor: Tomasz »

te klamki podswietlane z zewnatrz bajer niemozliwy :shock: :shock:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Mysle swobi nastepnym razem obejze twoja fure :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Swobi

Tomasz pisze:te klamki podswietlane z zewnatrz bajer niemozliwy :shock: :shock:
W e39 tez nie bedzie problemu z zalozeniem.Jak chcesz to daj znac podpowiemy Ci jak to zrobic.Pare godzinek roboty i efekt gwarantowany :D Z Pablem w jego chyba w 2h zrobilismy 3 drzwi,kwestia wprawy i organizacji a Ty warunki masz dobre :D
ODPOWIEDZ