Allegro...

Sprawy o różnej tematyce
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

12x AirBag :lol: nie ma to jak bezpieczne M5 i pewnie " System kontroli trakcji (zawiera ABS, ASC, DBC, EBV, DSC, EDC, M Dynamic Mode) drifta tym bedzie ciezko zrobic no chyba ze wszystko OFF :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
mariuszzk85

Post autor: mariuszzk85 »

tego bym kupil jak bym mial kase do zrobienia 4 rzeczy ja kdla mnie :D lusterka pod kolor usunac gaz (chyba ze to sekncja to jakos przeboleje) inny wydech i nizsze sprezyny na przod :D

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4689197
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

ja bym taka e9 sobie kupil jak bym mial taka kase :) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4656809

Dodane po 43 sekundach:

tylko to radio psuje cala sprawe :P
mariuszzk85

Post autor: mariuszzk85 »

e9 sliczna ale radio wolalbymoryginalne :) a co do tj e36 to widzialem ja dzis bylem zobazyc prezetuje sie elegancko, ale przetart siedzenie kierowcy o cyzm nei pisze, uszkodzona sekwencja o czym ni pisze bo koles w tym tygoniu to na gwaranje odda i mu to zrobia, co jeszcze auto jest klepniete na drzwich kierocy, niby nie bardzo ale jest potem na tylnim nadkolu z stroy kierowcy i na drzwiach pasarzera pod lusterkiem tez klepniete, a cena ostateczna 16,500 jak na tyle roboty i taki wklad cena za duza, dodam ze jak otorzyl mi maske to obok zaworu na olej byla jakas plama nie iwem z czego ale dosc tlusta jak dotknalem tyle ze brudne slady na palcachmi nie zostaly ;/
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Masakra... To szczerze wolalbym zamiast wkladac tam te 3tys kupic od Ficka.....
Ficek

Post autor: Ficek »

Tomek325i pisze:Masakra... To szczerze wolalbym zamiast wkladac tam te 3tys kupic od Ficka.....

:lol: tez bym wolal
przemek

Post autor: przemek »

prze zajefajne te autko ale chyba bym w nim spal bo bal bym sie zeby mi go nie ukradli :d
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

przemek pisze:
prze zajefajne te autko ale chyba bym w nim spal bo bal bym sie zeby mi go nie ukradli :d
Ja bym go przypial za kolo do slupa :lol:
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

Fajne sa te 2.8 ceny dobre a ten 2.0 to jak sie niemyle to jest OD ZNAJOMEGO ZNAJOMY :D:D:D:D
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

ta furka z 3 linka juz stoi na allegro kilka miechow musi ladnie byc zciachane ze sie sprzedac nie moze mimo ze wyglada bardzo apetycznie
Ariel

Post autor: Ariel »

no ladne sa, ten m-pakiet ma wiekszoc cabrio :P
przemek

Post autor: przemek »

co w ostatnio macie z tymi cabrio? ale tak to fajne furki :d
tylko w tej jednej te czerwone zegary do kitu
Ariel

Post autor: Ariel »

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4672940
Tomek mi poslal na gg i przylachalem to i Wam pokaze, luknijcie na te dywaniki w srodku :lol: :lol:
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Przygoda (Gol) pisze:
MISIEK-BMW1 pisze:Ale cena kosmos :lol:
wiadomo Adama jest ladniejsza i silnik :)

ale Adama jest chyba z 93 a ta z 97 i Adam chyba duzo taniej niekupil swojej ;)
a to jest Az 4 lata mlodsze
akurat w przypadku e36 4 lata roznicy jest na wielki + bo w pozniejszych modelach jest ele dach w calosci skladany automatycznie, nie trzeba machac raczkami zawiasow nad przednia szyba, to jest dobre jak chcesz otwierac dach z pilota :) widzialem na wlasne oczy i bajer jest niezly

w przypadku e30 teraz moge stwierdzic ze im mlodsze tym gorsze :) strasznie mi sie mazyly chromowane zderzaki i chrom na uszczelce przedniej szyby :)
ODPOWIEDZ