[E30] 1.6/1.8/2.0

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
mlodociany

[E30] 1.6/1.8/2.0

Post autor: mlodociany »

Witam! Jest wielkim fanem BMW e30. Planuje w przyszlosci (za rok) kupic sobie takie cacko lecz nie orienuje sie w cenach zabardzo. Chcialbym silnik w benzynie 1.6 / 1.8 / 2.0. Sedan / coupe. Ile trzeba szykowac aby kupic w stanie dobrym? Lepiec kupic w Polsce czy sprowadzic?
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 14:31 przez mlodociany, łącznie zmieniany 1 raz.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

moja kup :P
Ficek

Post autor: Ficek »

No i sprawa rozwiazana :lol:
mlodociany

Post autor: mlodociany »

adamwsb pisze:moja kup :P
Jasne:D Ile chcesz za nia?
adamwsb

9 do uzg
Ficek

oz to z ceny zleciales rowno :lol: :lol: :lol:
przemek

Post autor: przemek »

mi mowil 11tys :D :lol:

zart sorry za OT
Swobi

Post autor: Swobi »

przemek pisze:mi mowil 11tys :D :lol:

zart sorry za OT
a mi mowil ze nigdy nie sprzeda :D
Ficek

adamwsb pisze:9 do uzg
Dorzuc DYCHE i wes odemnie :P e36
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

dzisiaj to jak kupisz e30 to musisz wlozyc drugie tyle w jej remont, wiem po sobie, ale ja mam tak ze wymienial wszystko na oryginaly i dbam o to zeby wszystko pieknie dzialalo i zeby bylo seryjne, ostatnio widzialem bardzo zadbana e30 325i z calym m pakiemtem 2 i wieloma dodatkami za 15tys poszla na licytacji, ale Ciebie nie strasze bo i za 2 tysie kupisz :)
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

ja kupilem na niecale 4 tys prawie igle (bo idealu to wzyciu nie kupisz u nas, mojemu ojcowi sie udalo ale w niemczech) moja tam ma pare wgniotow bo baba jezdzila, troszke rdza bierze ale jest w bardzo fajnym stanie (silnik 107 tys km)! wiec jak trafisz to kupisz fajna ale to trzeba byc cierpliwym i szukac! link do mojej http://bpts.mojeforum.net/e30-bmw-318i- ... t1137.html

ps. jak chcesz kupic 2.0 to odradzam kazdy Ci to powie, lepiej 2.5 mocniejszy silnik i pali tyle samo co 2.0 (10-11 przy lizaniu musisz liczyc) 1.8 to tak ok 8 wciaga. Ale wiadomo posiadacze BMW nie patrza na spalanie :D
Ficek

Killme pisze:bo idealu to wzyciu nie kupisz u nas, mojemu ojcowi sie udalo ale w niemczech
:roll: z tego co wiem ideadly to stoja w salonie , jedynie w stanie bardzo dobrym mugl byc :lol:
adamwsb

Ficek nie lap za slowka bo robisz niepotrzebne OT :P
Ficek

przepraszam :cry:
przemek

Post autor: przemek »

a nie wolisz kupic e36?
ODPOWIEDZ