Spot 29.03'08r - Silesia Katowice

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

gromozur wielkie dzieki za info, na pewno skorzystam nie tylko ja bo troche nas tam pojedzie :) ale znajac nasza bande indywidualistow to i tak sie rozlaczymy i kazdy pojedzie jak bedzie chcial.
Kriso

Post autor: Kriso »

Ja niejade bo niemam z kim moze mnie ktos zabierze?? Mam lyse kola i auto mi lata po drodze strach jezdzic:(
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Kriso pisze:Ja niejade bo niemam z kim moze mnie ktos zabierze?? Mam lyse kola i auto mi lata po drodze strach jezdzic:(
takie rzeczy to sie szybciej pisze ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

kolebka pisze:gromozur wielkie dzieki za info, na pewno skorzystam nie tylko ja bo troche nas tam pojedzie :) ale znajac nasza bande indywidualistow to i tak sie rozlaczymy i kazdy pojedzie jak bedzie chcial.
Wlasnie dlatego powiedzialem zeby sie spotkac o 13:30 i jechac jak ludzie a nie 150km/h i znowu osobno........ Bo jak tam to ma wygladac to pod co sie spotykac tu jak mozemy od razu na miejscu :)

Jedziemy jak ludzie w grupie...... :!:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ale jest sobota i mamy czas. Nic sie nie stanie jak bedziemy 15.15 w silesii. Caly wieczor przed nami. Wiec o 14 jak wyjedziemy to nic sie nie stanie. Wg mapy jast ok 50km i czas podrozy przepsiowo wychodzi 1h 9min.
zawias

Post autor: zawias »

ja tez pewnie bede na 15:15 albo pozniej bueheh :lol: ale wyjade wczesniej zeby trafic na ten parking podziemny jakby mnie niebylo o 15stej to dzwoncie bo resztki na karcie :shock:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

pusc mi strzalke zawias. 502 589 426
arcabuz

Post autor: arcabuz »

[quote="Ficek"]ja bede lecial z jastrzebia caly czas A4 przez zory mikolow i katowice ktos sie przylaczy ??[/quote

Chetnie sie dolaczymy z kolega dwoma autkami, moze kolo auchana w Mikolowie bysmy sie spotkali gdzies po godzinie 14 ?
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

no to sie spotkamy pod ruda o 13:30 i pogadamy sobie, a wyjedziemy o 14 problemu nie widze
Ficek

Post autor: Ficek »

arcabuz pisze:
Ficek pisze:ja bede lecial z jastrzebia caly czas A4 przez zory mikolow i katowice ktos sie przylaczy ??[/quote

Chetnie sie dolaczymy z kolega dwoma autkami, moze kolo auchana w Mikolowie bysmy sie spotkali gdzies po godzinie 14 ?
no spoko moze byc tak 14:15 na parkingu na auchanie ok ?
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No najwyzej poczekamy Krzysiu na ciebie :)

ALE NIECH NO KToRY SPRoBUJE UCIEKAc NA TRASIE :!: :!:
arcabuz

Ficek pisze:
arcabuz pisze:
Ficek pisze:ja bede lecial z jastrzebia caly czas A4 przez zory mikolow i katowice ktos sie przylaczy ??[/quote

no spoko moze byc tak 14:15 na parkingu na auchanie ok ?
Dobra bedziemy czekac od strony wislanki o 14.15 :D
Ficek

a ktora to jest strona ? :) wjedziemy na parking pod auchana stojcie gdzies na widoku
arcabuz

od strony drogi z zor tam bedziemy na pewno sie znajdziemy pod auchanem.
Ficek

ok
ODPOWIEDZ